Snelle levering en goed verpakt.

Service en kwaliteit

Snelle levering, strandlakens zware maar prima kwaliteit (zwaar en zacht).

makkelijk bestelproces, snelle levering

makkelijk bestelproces, snelle levering, erg tevreden over het geheel.

Snelle levering. Mooi product!!

Zeer tevreden. Duidelijke product omschrijving. En mooi product! Ga zeker vaker bestellen hier.

Betrouwbare levereing

Snelle levering Mooie kwaliteit

prima service

de bestelling voldeed aan alle verwachtingen en werd snel geleverd.

zacht soepele katoenen overtrek en sloop

geen kreukvrije stof dus voor het aankoop bedrag te dure aankoop en opdruk erg licht van kleur amper te zien na opmaak van het bed jammer

Mooi en uitgebreid assortiment, jammer dat niet alles op voorraad was. Communicatie prima maar niet zo snel. Levering later dan beloofd.

Duidelijke site, snelle levering

Makkelijk winkelen op de site. Keuze achteraf betalen is prettig. Snelle levering.

De artikelen die ik besteld heb voldeden volledig aan mijn verwachting. Alles werd snel verwerkt en bezorgd.

Erg fijn en comfortabel overtrek

Keurig verzorgd en snelle levering!

Keurig verzorgd en snelle levering!

snelle levering, producten maken waar wat ze beloven

Ik heb een hoge matras en was op zoek naar passend beddengoed. Bij Smulders vond ik wat ik zocht. De info klopte met wat geleverd werd (extra hoog was ook echt extra hoog).

Tevreden

Snelle levering top

Bestellen, betalen en geleverd krijgen.Het artikel voldoet aan alles wat je mocht verwachten n.a.v. de zeer duidelijke en goede informatie op de site. Bovendien aantrekkelijk geprijsd.

lakenshoezen

vlotte levering van de lakenhoezen met goede kwaliteit

alles komt goed als je bij Smulderstextiel bestelt.

Bij de bestelling van 3 dekbedden per ongeluk een verkeerde maat . Een telefoontje en de maat werd onmiddellijk veranderd. Een dag later werd de bestelling bezorgd. Netjes, correct, en servicegericht.

Mooie dekbed

Helaas is de print op 1 kant en op de afbeelding van de site is het zó neergelegd zodat het lijkt alsof het een dubbelzijdige print heeft. En voor dat geld mag dat ook wel. Misleidende foto's dus. Maar wel erg mooi en fijne stof.

Snelle bezorging. Doen wat ze beloven.

Zeer goed.

Super makkelijk

Voor het eerst via deze weg mijn beddengoed gekocht, super makkelijk en ruime keuze. Prima kwaliteit en snelle, goede levering!

In een woord: top!

Snelle levering, accuraat, goede kwaliteit strandlakens!

Snelle en correcte levering.

Product doet aan alle verwachtingen. Bezorging binnen 1 dag.

Prima producten

Ik ben heel tevreden met wat ik heb besteld, voldeed aan mijn verwachtingen.

Ruime sor******

Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Goed waar gemaakt.

niet slecht voor de eerste keer.

zoals reeds opgemerkt, niet slecht voor de eerste keer, aan de verpakking/zending kan iets meer aandacht worden geschonden

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV