Pluspunten
Leuke website.
VerbeterpuntenDe afbeelding op de website is geen goede representatie van wat ik heb ontvangen. Tevens heb ik een week moeten wachten op de levering.
Beste mevrouw ten Wolde, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat uw bestelling niet naar wens is. De bestelling is op 1-8-2018 geplaatst en de bezorging was op 2-8-2018. Voor ons is het niet helemaal duidelijk waarom u aangeeft dat u een week op de levering heeft moeten wachten. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden voor het artikel wat niet naar wens is. Wij wachten uw reactie geduldig af. Met vriendelijke groet, Klantenservice
Pluspunten
Snel en goed
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Bestelde product volgende dag geleverd, netjes verpakt. Goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Kwalitatieve producten en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw bericht. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering, goede service,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent.
Pluspunten
Goede communicatie en stipte levering.
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Snelle en zorgvuldige levering.
Veel plezier met uw aankoop. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
SNELLE LEVERING
Veel plezier met uw aankoop. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Supersnelle levering, ik zal hier zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenMisschien niet meer via PostNL leveren, die laten het pakket gerust een dag langer liggen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij nemen uw feedback mee.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Pluspunten
Prima levering de dag nadien zelfs in België. Heel mooi en degelijke dekbedovertrekken. Alle maten zijn exact juist. Dekbed van heel goede kwaliteit en bevat alles zoals op de website vermeld
VerbeterpuntenGeen. Goed bezig!
Hartelijk dank voor uw super goede beoordeling. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Lekker dat lavendel zakje erbij.
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en complimenten. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Goede filters op de website om een keuze te maken Ruime keuze Kleuren dekbedovertrek komen overeen met de website en is van goede kwaliteit Snelle levering
Hartelijk dank voor uw complimenten. Fijn dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Goede afhandeling; via mail weet men waar het pakket is. Kwaliteit is uitstekend
VerbeterpuntenVolgens mij loopt alles op rolletjes
Hartelijk dank voor uw reactie. Veel plezier met de aankoop!
Pluspunten
Perfecte site met vooral heel veel goede tips voor een heerlijke frisse slaapkamer.
VerbeterpuntenAls je op de blog terecht komt is het onduidelijk "waar"je bent, wellicht prettig om ook op de blog een duidelijker link naar de verkoopafdeling te maken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw feedback.Dit nemen wij zeker mee. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Prima service, ‘s avonds besteld de volgende morgen bezorgd. Prijs/ kwaliteit is prima
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Prima snelle levering uit breed assortiment
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Hartelijk dank voor uw beoordeling van 5 sterren. Veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Prima bestel proces, soepele en snelle verzending en goed kussen.
VerbeterpuntenKussen was toch groter dan ik had verwacht. Niet direct een probleem, maar misschien foto's op de site plaatsen met een pop of een model ofzo zodat je een relatief beeld hebt.
Hartelijk dank voor uw review. Wij zullen uw opmerking doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk kunnen wij u een volgende keer weer van dienst zijn.
Pluspunten
Goede service Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, leuke aanbiedingen
Bedankt voor de feedback, en veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering en mooie kwaliteit
Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Hartelijk dank.
Pluspunten
Snelle service Goede kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering (zondagavond laat besteld, maandagochtend in huis); ik kocht twee dunne lakens, lekker koel, goede kwaliteit en mooie kleuren blauw.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
perfect meer kan ik niet zeggen
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.