Pluspunten
Doet wat beloofd wordt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik had een opmerking geplaatst bij de bestelling en daar kreeg ik apart een antwoord op.
Pluspunten
Uitgebreide keuze.
Pluspunten
snel goed verpakt, leuk artikel, goede prijs !
Pluspunten
Snelle levering, lage prijs! Savonds om half 10 besteld en volgende dag rond half 12 in huis!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
echt vandaag besteld morgen thuis. Netjes verzorgd.
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
wordt duidelijk per mail op de hoogte gehouden qua leveringsstatus. ook belofte wordt nagekomen over retourneren bezorgkosten,toppie
Verbeterpuntenzet een dekbed dat leverancier niet leveren kan op de site, ik heb er 28/11 een besteld voor 5/12 ,maar deze kan pas waarschijnlijk 5/12 verzonden worden, jammer!!!!!
Pluspunten
De levering is keurig gegaan. Ik had de verkeerde maat van het dekbedhoes doorgegeven en gelukkig konden jullie het formaat van het overtrek nog op tijd aanpassen zodat het juiste werd geleverd
VerbeterpuntenHeel eerlijk baalde ik wel verschrikkelijk dat de dag na mijn bestelling de folder van de Gamma in de bus viel met exact hetzelfde dekbed va 15,99 dus voor mijn maat 18.50 Dit was wel een domper want ik moet de dekbedhoes kado geven voor Sinterklaas en nu is het net of ik een veel goedkoper cadeau geef!!
Pluspunten
Alle communicatie die ik gehad heb, met betrekking op mijn bestelling was top.
VerbeterpuntenZijn er voor mij niet
Pluspunten
snelle en nette bezorging
Pluspunten
alles prima verzorgd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en op de afgesproken dag
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.