Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenKwaliteit van dekbedovertrek blijkt slecht te zijn. Zwarte streep en zelfs een bruin gat midden op de overtrek.
Pluspunten
Alles!!!! is goed,....
Pluspunten
Alles is volgens afspraak verlopen. Mijn dank!
Pluspunten
Supersnelle levering. Ik zou zeker weer hier bestellen.
Pluspunten
Zeer snelle bezorging. Ik had de verkeerde maat per ongeluk aangeklikt. Kwam er pas achter na de betaling. Mail gestuurd, uitgelegd. Per omgaande is het aangepast en het teveel betaalde meteen terug gekregen. Echt super. Ga zo door.
Pluspunten
1 artikel was niet op voorraad, mijn bestelling was al betaald. Ik ontving hierover een mail en het bedrag werd snel teruggestort.
Pluspunten
Al vaker wat besteld, prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Bezorgd via PostNL! Goede vooraankondiging. Snelle levering.
Pluspunten
De spullen zijn van een uitstekende kwaliteit en zijn conform dat wat je ziet op de website.
VerbeterpuntenBij bank-overboeking is de levertijd veel langer, daar zou iets op de site over vermeld mogen worden. En de informatie over het wel/niet hebben ontvangen van mijn geld bleek onjuist. Ik heb een bestelling gedaan waarbij één item pas ergens in september leverbaar is. Nu krijg ik de hele bestelling dan pas. Dat vind ik vreemd. Ik zou verwachten dat ik wat op voorraad is meteen krijg en dat wat later komt nog apart wordt geleverd. Nu moet ik erg lang wachten op mijn bestelling!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en achteraf kunnen betalen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en zeer snel geleverd. Goede communicatie over de bestelstatus.
Pluspunten
Goede kwaliteit, prijs, en snelle verzending
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.