Pluspunten
Bij vraag of een deellevering mogelijk is ivm vertraging werd er snel gereageerd en de spullen direct geleverd. Nalevering vd andere spullen zonder extra verzenkosten. Keurig!
Pluspunten
Na een telefoontje bleek dat mijn levering gesplitst kon worden waardoor ik het belangrijkste deel binnen een dag in huis had.
Pluspunten
Snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Fijn product. Een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.
Pluspunten
Alles was netjes verpakt. Duidelijke communicatie per mail aangezien we een internet bestelling hadden geplaatst. Zeer tevreden.
Pluspunten
Supersnelle levering ! A++++
VerbeterpuntenGa vooral zo door !
Pluspunten
Top service goede klant communicatie & snelle service!! 100% tevreden!!
Pluspunten
Keurig verzorgt. Snelle levering.
Pluspunten
snelle levering maar nog belangrijker de spullen zijn altijd van goede kwaliteit
Verbeterpuntenzijn er niet ik heb er niks aan toe te voegen.
Pluspunten
nu al een paar keer besteld maar altijd keurig op tijd afgeleverd. Mooie spullen ook :-)
Pluspunten
Hetgeen hierboven is ingevuld: duidelijke orderbevestiging, adequate verwijzing levertijd, inderdaad binnen 24 uur geleverd en het artikel 100% in orde.
VerbeterpuntenGeen, gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Goede logistieke afhandeling, klant wordt op de hoogte gehouden m.b.t. aflevermomenten. Duidelijke website, adequate communicatie over het incidenteel niet leverbaar zijn van artikelen.
Pluspunten
Zeer attent personeel. Had een foutje in mijn email adres gemaakt en ik werd keurig gebeld, zodat alsnog mijn bestelling bevestigd kon worden.
Pluspunten
Veel keuze, Kwaliteit van de dekbedovertrekken zeer goed, Prijs de goedkoopste,afhandeling en bezorging perfect. Ben een zeer tevreden en blijf zeker bestellen,bij Smulderstexstiel! Een echte aanrader.
Pluspunten
Snelle service overzichtelijke website.
Pluspunten
Overzichtelijke website
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.