Prima en snelle levering

Artikel is precies zoals omschreven. Snel en prima levering.

vlotte levering en prima materiaal

de bestelling is vlot geleverd. Het materiaal is prima.

Correcte levering en afhandeling.

Het bestelde product keurig verpakt op tijd afgeleverd. Helaas bleek de kleur niet zoals verwacht, de roze kleur had een enigszins oranje gloed. Ook vonden we de dikte van de badmat tegenvallen. De retournering verliep soepel.

zeer tevreden

de bestelling was in een plastic zak verpakt ipv in een kartonnen doos

Mooi produkt op tijd geleverd

Super mooi beddengoed

Mooi en snel geleverd ben erg blij er mee

Prachtig overtrek, snelle verzending.

Een heel mooi dekbedovertrek, niet duur en de verzending was supersnel, zelfs rond de kerstdagen.

Uitstekend van A tot Z

Bedankt.

Goede ervaring

Product werd snel verzonden. Dekbedovertrek heeft een ontzettend leuke print en voelt lekker aan

Groot verschil

Besteld omdat de foto van het artikel er goed uitzag. Maar uit de verpakking gehaald blijkt het er veel anders uit te zien.

Goede kwaliteit!

Prachtig dekbedovertrek van een goede kwaliteit. Erg fijn dat de instopstrook lang is met drukknopen!

Snelle levering ,ondanks de kestdrukte. Dekbedovertrek is van fijn materiaal en ligt super lekker

Prima kwaliteit en service

Keurig

Goede kwaliteit en super vlotte bezorging van het bestelde. Zelfs in de feestdagen periode

De levering was goed

Het product is matig zou het nooit meer bestellen

Tevreden.

Mooie en goede kwaliteit

Kleur prachtig en stof heeft echt mooie kwaliteit

zeer goed

goede info, snel geleverd, kwaliteit gebracht

Snelle levering, goede kwaliteit, niet goedkoop

Zie titel

Prima en voelt behaaglijk als laken onder ons dekbed. Zodoende ik minder vaak het dekbed goed te hoeven wassen. Na verloop van tijd met wassen wordt het laken wel dunner

Snel geleverd, zelfs in principe kerst coronatijd

Mooie items makkelijk besteld en snel geleverd.

Ik vind het een enorme domper van 65 hele euro's

Omdat de werkelijke afbeelding mij heel erg tegenvalt, heb ik het nog steeds niet uit willen pakken. De afbeelding op internet toonde een heel duidelijke prent vd natuur. In werkelijkheid ziet de prent er vaag en versleten uit, en dat voor zoveel geld! Daar baal ik flink van.

Perfect!

Ik had hoofdkussens besteld. Zij zijn snel en goed geleverd. Helemaal tevreden!

Kerstcadeau nog net op tijd in huis

Vrijdag besteld, maandagavond in huis. Fijn dat de logistiek bij Smulders dit toelaat! Product betreft een dekbedovertrek, daar is weinig op aan te merken

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd