Hoeslaken besteld. Snelle levering en perfecte kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Dank u voor uw 5 sterren beoordeling.
Ik bestelde wat beddegoed omdat ik het een en ander moest aanvullen thuis. Werd keurig en snel geleverd, alles was van goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens.
Hartelijk dank voor uw feedback
wat een prachtig en duurzame hoesovertrekken magnolia en de hoeslakens top
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Graag tot ziens.
Het was perfect
Hartelijk dank voor uw feedback!
Bestelling prima gegaan en voldoet aan mijn wens.
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Aantrekkelijke aanbiedingen en ontzettend snel geleverd
Hartelijk dank voor uw feedback. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Materiaal ziet er prima uit, tijdschema van levering ook perfect. Jammer dat er een hoeslaken ontbrak, waarbij ik me zeer vervelend voelde. Bewijs het maar eens. Maar perfect opgelost na een telefoontje aan jullie. Hopelijk komen jullie er na de balans opmaken nog achter en krijg ik nog een bevestiging.
Hartelijk dank voor uw feedback. Dat is vervelend om te horen. Gelukkig is het ondertussen voor u opgelost!
Mooi overtrek en topper hoeslaken zit echter nog op een hoeslaken te wachten.
Hartelijk dank voor uw feedback!
Heel blij met mijn mooie katoen satijnen dekbedovertrek. Leuke prijs ook in de sale. Voor herhaling vatbaar!
Op de foto zag de dekbedovertrek er erg fleurig uit, in werkelijkheid valt het vies tegen! Absoluut geen mooie kleur!
Dat is spijtig, we doen ons beste de artikelen zo goed mogelijk af te beelden. Helaas kan bijvoorbeeld de lichtinval toch een ander resultaat hebben, excuses.
Snelle levering en prachtig dekbedovertrek van goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw feedback.
Heel goed Vrijdag in de namiddag besteld Zaterdag in huis sneller kan haast niet geweldig goede service.
Hartelijk dank voor uw feedback!
Veel keus op de website waarbij je kunt filteren op maat, voorkeur en kleur. Besteld en direct de volgende dag geleverd.
Er moest iets retour, dit ging heel makkelijk en geld was binnen 1 week teruggestort.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Uitgebreide keus. Goede zoekfuncties. Snelle service. Goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw feedback!
Zeer snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding, goede verpakking, geen verspilling van verpakkingsmateriaal.
Voor de eerste keer online dekbedovertrekken besteld. Voor keuze 3 besteld. Het retourneren ging heel makkelijk. En binnen no time was de boel verrekend. Zal dus zeker nog eens weer bestellen.
Hartelijk dank voor uw feedback. Graag tot ziens.
Ik heb goede ervaringen met Smulderstextiel, ze leveren snel en als iets niet in orde is wordt het probleem snel verholpen. Kortom ik winkel graag bij Smulderstextiel!
In een woord: perfect!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Mijn ervaring met deze bestelling
Dank voor uw aanbeveling. Graag tot ziens.
Wat een superkwaliteit. En de hoeslakens passen ook heerlijk ruim om de boxspring. Ik zeg een echte aanrader
Heel fijn om te horen, dank u wel. Veel plezier van uw aankoop.
Snelle en correcte levering.
Dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Het product (dekbedhoes) is keurig conform afspraak de volgende dag geleverd. Degelijk verpakt. Het product zelf ziet er ook prima uit.
Heel fijn om te horen, dank u wel. En veel plezier van uw aankoop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.