Snelle levering goede kwaliteit

De dekbedhoes werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Dekbed is top! Leuk met tekst en past bij m'n kamer.

Zacht en mooie kleuren

Heerlijk zacht dekbed overtrek met mooie kleuren en goed ruime insteek mogelijkheden achter aan het voeteneind

Product is het geld zeker waard

Mooie, levende kleuren. Heel blij mee

MOOI

De kleur samenstelling en de kwaliteit zijn mooi en goed. Ook hoefde ik na de eerste wasbeurt niet lang staan te strijken om weer een enigszins glad dekbedovertrek te kunnen opleggen. Aaanrader!

OK

Ik had betere kwaliteit verwacht voor deze prijs De print is leuk, maar het rookt naar verf na de eerste was (voor gebruik). Ik ben dol op katoensatijn en in vergelijking met andere merken, deze lijkt meer op een normaal katoen, met te veel kreukels voor een satijn. Sorry.

Foutjes

In hoeslaken zit een gaatje bij naad en in dekbedovertrek meerdere kleine witte vlekjes in bruine gedeelte (kleur foutjes?) Foto's beschikbaar.

Producten zoals omschreven. En snelle levering.

Helemaal goed.

Snelle levering en prima beddengoed.

Lekker groot, pluist wel

Mooie maat deken. Lekker warm, maar de witte "harige" kant laat wel veel pluizen los op je kleren.

Redelijk

Het komt niet overeen met de kleur op de foto, het is n.l. veel feller van kleur wat wel jammer is. Katoensatijn wel mooi.

Mooi product

Snelle levering en heel fijn dekbedovertrek!

Super snel bezorgd en heel tevreden over de kwaliteit van dekbed en ook de molton.

Vandaag besteld, morgen echt in huis!

Ik heb nu 3 X een bestelling gedaan en alle 3 X echt de volgende dag afgeleverd. De kwaliteit en kleur van het textiel is zoals het op de website staat afgebeeld en omschreven. Top!

Snel en goed verpakt verzonden, mooie kwaliteit product

Prima bedrijf en goede service

Xx

Warm dekbedovertrek

Heb het dekbedovertrek met de vinkjes en mussen gekocht, flanellen stof. Lekker warm voor in de winter, in de zomer te warm.

Goede kwaliteit, op tijd geleverd en uitstekende communicatie.

Mooi dekbedovertrek maar verpakking kapot

Wat wel erg tegenviel was het feit dat beide verpakkingen (plastic) gescheurd waren. Als het een kado was geweest, was ik hier niet blij mee geweest ☹️ Bij aanbevelen heb ik ja ingevuld maar dan moet wel de verpakking heel zijn. Gaat om de plastic die om de overtrekken zit

Heerlijk plaid

Dit is echt wat je noemt een heeeeerlijk plaid. Zacht, warm en groot genoeg. Een hele goeie aankoop.

Snelle bezorging, prima verzorgd

Goede kwaliteit en snelle levering.

Niks meer aan toe te voegen

Mijn 1ste keer besteld,maar alles ging prima snel geleverd en prima dekbedovertrek

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV