Mijn nieuwe dekbedovertrek pilt vreselijk! Heb de hele vloerbedekking er onder liggen. En hij is al gewassen
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het dekbedovertrek zo enorm pluist. We adviseren u om met onze klantenservice contact op te nemen.
Kussen uitgezocht op hoogte 3,5 cm geleverd 10 plus hoogte Zeker niet tevreden
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen, dat u niet heeft ontvangen wat u hebt besteld, dat betreur ik. Graag wil ik u vragen om contact met de klantenservice op te nemen, om tot een passende oplossing te komen.
Heerlijk om in bed te stappen met dit overtrek, lekker zacht en comfortabel. Top!
Dank u voor uw beoordeling. Fijn, dat uw dekbedovertrek zo heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
Prima kwaliteit en snel geleverd.
Dank u voor uw review. Graag tot ziens.
Prachtig dekbedovertrek ontvangen, goede kwaliteit,. Bezorging liet even op zich wachten maar via de mail werd ik daar voldoende en vriendelijk over geïnformeerd! Bedankt!!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over ons assortiment en onze service.
Bestellen ging goed. Snelle levering en ligt helemaal perfect op bed
Dank u voor uw review. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
Prima levering op tijd en goede service
Hartelijk dank voor uw review en graag tot een volgende keer.
Ik heb 2 dekbedovertrekken gekocht van €75 per stuk. De kwaliteit is niet geweldig. De kleuren geven ontzettend af in de was en de naden zijn slecht afgewerkt. De geboden oplossing is 10% korting, maar dat vind ik niet passend voor de situatie. Verser kan de de overtrek niet sluiten aan de onderkant, waardoor het dekbed er onderuit komt. Ik zal hier niet snel opnieuw bestellen. Ik heb een betere ervaring met Ikea dekbedden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We betreuren dat u niet tevreden bent over de dekbedovertrekken. Zoals aangegeven in de mail mag u ook de dekbedovertrekken retourneren als u ze niet wilt behouden. Als u gesloten dekbedovertrekken zoekt, kunt u kiezen voor de optie: instopstrook - rits of knoopsluiting. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u reageren op de mail die van ons hebt ontvangen. We horen u graag.
Snelle afhandeling en goede mooie dekbed overtrekken
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Een heerlijk stel overtrekken slapen heerlijk en van een zachte katoen Ben zeer tevreden. Ben benieuwd hoe het andere stel is die ik nog moet krijgen….
Bedankt voor uw beoordeling, fijne dag gewenst!
Het bedsprei zag er uit alsof het al gebruikt was
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat de bedsprei er niet goed uit zag, dat betreuren we. We zien dat u het retour hebt gestuurd en dat het aan u terug betaald is.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.
Zie bovenstaande
Fijn om uw goed review te lezen. Graag tot ziens.
Heel toevallig kwam ik op het internet een prachtige maar vooral vertederende dekbedovertrekset tegen: levensgrote vogels in natuurtinten. Ik heb er direct 2 besteld; eentje voor onszelf en eentje voor mijn bijna 90-jarige moeder. Ze was er zo blij mee! De uitvoering in flanel maakt het slaapplezier compleet.
Dank u voor uw mooie review en fijn om te lezen, dat uw moeder zo blij is met het dekbedovertrek. Nog veel plezier van uw aankoop.
Erg goed
Dank u voor uw 5 sterren. Graag tot ziens.
Heerlijk dekbed om in de winter onder te liggen
Dank u voor uw review. Geniet van uw dekbed deze winter.
Leuke aanbiedingen Mooie kwaliteit
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Binnen 1 dag binnen gehad en voldoet helemaal aan de kwaliteit
Wat fijn om uw goed beoordeling te lezen. Graag tot een volgende keer.
Snel geleverd En goed kwaliteit Goede service
Dank u voor uw review en graag tot ziens.
mooi dekbed
Hartelijk dank voor uw 5 sterren en veel plezier van uw aankoop.
Blij met m'n aankoop. Precies zoals op de foto's. Goede en snelle levering.
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Na een tel.contact met een medewerkster waarin ik het probleem heb uitgelegd is naar mijn volle tevredenheid alles opgelost.
Dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen, dat we het netjes hebben opgelost. Graag tot ziens.
Het dekbed lijkt er op, maar is niet dat wat ik besteld had. Ook was ik verbaasd dat er maar aan 1 zijde flanel zit. Dus het viel me tegen.
Dank u voor uw beoordeling. Onze excuses, dat het dekbedovertrek niet is wat u er ervan verwachtte. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. graag kijken wij samen met u naar een passende oplossing.
Op het product zelf staat dat het beschikt over een ritssluiting, dit is echter niet het geval. Ook is het te klein voor mijn kussen (ik heb he op 20 graden gewassen). Wel een lekkere stof.
Hartelijk dank voor uw review. Jammer, dat de onderslopen niet aan uw verwachtingen voldoen. De slopen die u besteld heeft, zijn voor een kussen van 50 x 70 cm. Deze maat is niet geschikt voor een standaardkussen van 60 x 70 cm. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen helpen?
goede en snelle levering
Dank u voor uw review en fijn dat uw bestelling zo snel geleverd is.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV