Mooi textiel, het bevalt goed

Snel geleverd. Mooi kwaliteit.

Zelfde als hier boven.

Niet kopen!

De lakens/hoezen pluizen zo erg, dat ik 6x zo vaak moet stofzuigen op de bovenverdieping dat normaal. Ik ga de lakens/hoezen terugsturen, want ze slijten op deze manier binnen enkele maanden.

Ziet er leuk uit

Alleen na 1x wassen al kwam er gekreukeld uit de wasmachine. Terwijl deze niet te vol was met wasgoed. Dat vond ik wel jammer. Verder ben ik er blij mee.

Snelle service; duidelijke en gebruikersvriendelijke site

Tijdens lockdown was ik toch in staat om betrouwbare aankopen te doen.

Mooi en kwalitatief goed.

Bij een nieuw bed hoort ook nieuw beddengoed, "Vandaag besteld, morgen in huis" is hier geen loze belofte! Ziet er goed uit, voelt goed aan!

Hemels

Het dekbedovertrek geeft ons bed een hemels uitzicht. De kwaliteit is super en zacht. Iedereen vindt het geweldig. Ik beveel aan iedereen jullie website aan.

zeer comfortabel warm en ademend dekbed.

Valt heerlijk om je heen, zonder te transpireren. Klein minpuntje: Bij het opmaken van het bed constateerde ik, dat een naadje nier gied was doorgestikt, waardoor de tijk naar buiten wipte. Heb dit zelf doorgestikt. Tip: controleer een zending nog beter, voor het verzonden wordt, voorkomt ergenissen van beide kanten.

Niks op aan te merken bestelling volgens afspraak afgeleverd. En er zeer tevreden mee

Goede kwaliteit en strak op tijd geleverd

Prima ervaring

Besteld dag daarna geleverd en uitstekend en prima kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,een mooie print. Snelle afhandeling van de bestelling en een duidelijke communicatie qua verzending.

Snelle service, slechte kwaliteit dekbedovertrek

Puppy love dekbedovertrek van Snoozing besteld voor dochter. Heel pluizig na eerste wasbeurt op 30 graden helemaal pluizig Print slecht zichtbaar na wasbeurt nog minder mooi en onduidelijk. Geen snoozing meer voor ons

Heerlijk dekbedovertrek en hoeslaken. Snelle levering.

Alles is prima verlopen

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

heel mooi product

mooi product zal zeker de volgende keer weer naar Smulders textiel gaan bezoeken

perfect gelopen

zeer prima

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

De bestelling werd weer erg snel geleverd. Het is een heerlijk zachte en vooral warme flanel wat heerlijk slapen is. Precies wat we zochten.

Snelle levering, goede kwaliteit

Fijne stof, betaalbaar, kleuren als op de website.

Kwaliteit en mooi

Snelle zending en goede kwaliteit

Zó snel geleverd

Nog voor het nieuwe jaar ook nieuwe hoezen op onze bedjes!!

Blij met dekbedovertrek

Makkelijk en snel te bestellen

Voor herhaling vatbaar

Prima verzorgd, vlotte levering

Geweldige service

Ik heb een dekbed, 2 dekbedovertrekken en 2 hoeslakens besteld. Het dekbed was helaas niet te leveren. De klantenservice heeft me 2 keer bericht hierover gegeven. Ik heb een ander dekbed uitgekozen en het werd direct geregeld. Helaas zat in 1 dekbedovertrek een verffoutje. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kon het ruilen. Ik heb nog dezelfde dag via Red je pakketje een nieuw exemplaar ontvangen. Alle lof voor de klantenservice, dit maak je niet vaak mee. Zowel via e-mail als telefonisch werd ik direct geholpen, zonder lang te wachten. De producten die geleverd zijn, zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een prachtig dessin.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV