Zaterdagavond besteld en op maandag had ik alles thuis.

Subliem!

Wat ‘n service! Persoonlijke en snelle reacties. Zéér coulant. Dankjewel Sabrine! Grote klasse.

Valt zeer tegen

Volgens de afbeelding op de webshop zou het dekbedovertrek overwegend grijs zijn, nou dat is het niet het is meer groenachtig en dat valt dan tegen, hij is gewassen dus we sturen het niet terug maar leuk is anders

Mijn bestelling was op tijd en snel,,dankjewel.

Prima,dankjewel

Dik tevreden

Duidelijke site. Goede kwaliteit, snelle levering.

Verrassend goed product

Alhoewel ik t.o.v. een normaal katoenen laken weinig verbetering voorzag is het althans voor mij een plezierige verrassing geworden. In de winter een warm laken i.p.v. een koel laken. Nu een aantal dagen in gebruik en slaap ik aan één stuk door tot 6 uur s'ochtends i.p.v. regelmatig s'nachts wakker te worden. Voor de winter een absolute aanrader.

mooi waterdichte matrashoes. goed formaat

Onzorgvuldig

Jammer dat de verpakking van het beddengoed kapot in de verzend verpakking gaat. De verzend verpakking kwam onbeschadigd aan. De verpakking van het beddengoed is dus al stuk daar I gegaan. Vind ik een onhygiënisch idee. En onfatsoenlijk.

Moeite met bestelling plaatsen

Het heeft mij ruim een uur gekost om een bestelling voor een dekbedovertrek voor mijn kleinzoon te kunnen plaatsen. Gelukkig is het na veel geduld gelukt en is het ook op tijd bezorgd.

Ziet er mooi uit!

Snel geleverd en n precies zoals op de foto

Niets ontvangen na ruime week

Helaas heb ik een ruime week na mijn bestelling nog niets ontvangen.. wellicht komt het door sint drukte bij de post maar bestellingen van andere webshops kwamen wel snel binnen.

Flanel dekbedovertrek

Wohh dat had ik veel eerder moeten doen, heerlijk geslapen. Als ik weer geld heb koop ik er weer 1. Nu maar genieten van deze.

Netjes geregeld en goede kwaliteit

Winterdekbed super kwaliteit snel geleverd heel goed

Mooie kleuren en supermacht dekbed!

Makkelijke website en snelle levering!

Klantgerichtheid optimaal

Het bestelde en betaalde dekbedhoes was niet leverbaar. Ik kreeg de mogelijkheid om voor hetzelfde bedrag een vervangende hoes te bestellen. Een inlevend email contact zorgde voor goede afhandeling.

Prima.

Lekker warm en zacht

Heerlijk zacht, luxe uitstraling en de perfecte kleur voor bij ons behang.

Mooi dekbedovertrek, en niet alleen mooi maar ook nog eens echt groot genoeg van ons dekbed.

Fijne ,snelle en zeer vriendelijke service

Mijn computer had problemen met de bestellingspricedure. Medewerkster pakte het meteen goed op via de chat. Alles netjes op tijd ontvangen.

5 sterren volgende keer

Wat ik jammer vind is dat pas na betaling ik te horen kreeg dat het bestelde en betaalde later geleverd werd en apart. En nu met de feestdagen is het toch redelijk snel geleverd. Normaliter heb ik het de volgende dag in huis.

Super snelle verzending

Super en goed product

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering van aan mijn verwachting voldoende kwaliteit

Mooie kwaliteit!

Mooie flanellen dekbedhoes besteld van hele goede kwaliteit. Kleuren komen helemaal overeen met de foto’s op de site. Heel snelle levering. Goeie ervaring :-)

Prima producten

De bestelling was er heel snel. Het is een heerlijk dekbed!

Supersnelle levering en een geweldig mooi betaalbaar kwaliteitsproduct gekocht!!

Echt een hele snelle levering van het door mij gekochte product waar ik enorm tevreden mee ben!!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV