Snelle levering en goede kwaliteit !

Ik kom zeker bij Smulders textiel terug !

Heb besteld voor schoondochter. Cadeau voor Kerst. Ik zal nooit bestellen. Ben geen fan van on line shoppen. Ga wel naar fysieke winkel. Zijn er hier in de buurt genoeg van.

professioneel

duidelijke communicatie en strakke opvolging van beloftes. Ik heb fijn materiaal ontvangen en ben er erg blij mee. Smulderstextiel is echter geen prijsvechter en ik heb het idee wel wat teveel betaald te hebben. Zag de lakens met sterke korting op een andere site, echter daar was het inloggen een ramp.

De eerste keer is prima bevallen.

Hoeft niet uitgelegd .

Redelijk

Eerst een bericht dat pas over 3 weken geleverd word, maar ineens na een week al binnen. Fijn natuurlijk maar vreemd. Kwaliteit: badstof dekbedovertrek pilt gelijk na eeste wasbeurt

Geweldig mooie kwaliteit

Prachtig cadeau voor mijn vriendin, ze heeft veel geholpen met de verhuizing. 2 Mooie 1 persoons dekbedovertrekken en 1 hoeslaken voor lits-jumeaux apartverstelbare bedden. Ze is er heel blij mee. Tip 1 nacht in koud water met azijn zetten en daarna voor de 1ste x wassen de kleur blijft mooier en katoenvezel sterker.

plaids werden keurig verpakt en snel geleverd.ze zijn van goede kwaliteit, precies wat ik in gedachten had.

Goede service, goede producten

Ben heel blij. Bestelling werd volgende dag al geleverd. Mooie dekbedhoes. Mooie kwaliteit.

eenvoudig bestellen, en prima afgehandeld

Veel keuze, makkelijk bestellen en goed afgehandeld. Alleen te veel mailtjes. Ben persoonlijk tevreden met 1 mail en als er wat bijzonders is nog een .

Mooie producten en goede kwaliteit. Veel filters .... om snel en efficiënt tot een keus. Moeilijke om te kiezen , soms.

Perfect product met een uitmuntende kwaliteit

Prima ervaring, juist en tijdig geleverd

Mooi Beddengoed.

Netjes bezorgd en heerlijk warm en mooi flanel beddengoed.

mooie kwaliteit, goede service

mooie kwaliteit, goede service, leuke designs

Er wordt altijd prima kwaliteit geleverd.

Altijd een snelle en perfecte aflevering. We zijn daarom heel blij met de fa. Smulders.

Viel mee

Bijna net zo mooi als op de website

Zeer goed.

Snel geregeld en op tijd thuis geleverd .

2 dekbedovertrekken en 1 hoeslaken besteld. 1 dekbed retour gestuurd, de kleur was toch net anders dan op foto's site. 1 dekbedovertrek werd later bezorgd, maar werd netjes vermeld en nu keurig afgeleverd. Site duidelijk, veel keus. Prima!

Mis bijpassende hoezen bij kussen

De hoeslakens zijn mooi. Wij bestelden ook een kussen. Er staan op de site echter geen mooie bijpassende hoezen.

foutieve toezending goed en snel opgelost

Op de verpakking van 2 pers dekbedhoes was een sticker van 1 pers dekbedhoes geplakt .Ik had 2x 1 pers besteld dus verwarring. Contact met klantenservice en een nieuwe toegestuurd en ik de 2 pers teruggestuurd. Snel en duidelijk opgelost .Dank je wel met vriendelijke groet Joke

vlotte afwerking van bestelling, door omstandigheden 1 dagje later

goede ervaring, netjes afgeleverd . enkel door omstandigheden werd pakket wel een dag later geleverd als dan dat het werd gezegd. bestelling plaatsen en/of item zoeken is eenvoudig.

Mooi dekbedovertrek. Oogt en voelt als goede kwaliteit.

Prima eerste ervaring met bestelling en bezorgen bij Smulderstextiel.

juiste en snelle levering

prettige website, ruime keus en kwaliteitsproducten. De bestelling werd de volgende dag geleverd.

Snelle levering.

Goede kwaliteit en fijn de updates via de mail als een artikel nog niet leverbaar is.

Vlotte levering

18 Kloosterweg