Ik had 4x lakens met slopen besteld. Bij alle 4 de kussenslopen, die op dezelfde maat zouden moeten zijn, zat soms wel een verschil van 4cm tussen de ene of andere set. Zelfs van dezelfde set in een andere kleur zat er verschil in van zo'n 2 cm. Een set was echt te klein voor onze kussens. Andere waren ook aan de krappe kant voor kussens 60x70. Helaas kun je dit pas zien als je de spullen thuis hebt. Qua materiaal zijn de lakens en slopen prima.
Jammer, dat de kussenslopen afwijken qua maat. Onze excuses. Indien u dit wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Dekbedhoes gekocht van Snoozing ROVER .En na hem gewassen had was alles rose van de onderkant van de hoes die rood is. Wat ik wel heel vreemd vind. OP de foto van de website staan ook witte veren op de hoes maar dit is dus niet het geval. Jammer ik vond hem wel heel apart
Heel jammer, dat de kleuren van uw dekbedovertrek zijn doorgelopen na het wassen. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing voor u?
Zeer ruime keuze, en supersnelle levering!
Dank u voor uw goede beoordeling.
Makkelijk om keuze te maken en snelle levering
Dank u wel.
Reclame : vandaag besteld, morgen in huis. Twee dekbedovertrekken besteld. 1 de volgende dag. 2e: krijgt u 5 juni. Vandaag 4 juni bericht. De bestelling komt waarschijnlijk 17 juni. Reclame nog steeds vandaag besteld, morgen in huis???? Vandaar teleurgesteld
Onze excuses, dat de levertijd van uw nabestelling wat langer duurt. Wij begrijpen, dat dit vervelend voor u is. Indien u dit wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om uw bestelling te laten annuleren of te wijzigen naar een passend alternatief.
Bedankt voor uw review.
Prachtige producten en geheel volgens belofte de volgende dag afgeleverd. Ik ben wederom een zeer tevreden klant!
Wat fijn, dat u zo tevreden bent met onze service.
Prima service..snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling.
Veel keus, kwaliteit, snelle levering
Dank u voor uw 5 sterren.
Snelle service, goede en duidelijke site, duidelijke mails terug. En heel vertrouwd. Als ik beddengoed nodig heb ga ik naar smulderstextiel.
Dank u voor uw mooie beoordeling.
Ik had na een paar keer wassen hoeslakens die heel erg gingen pillen. Na een mailtje mocht ik de hoeslakens terug sturen en kreeg ik het aankoop bedrag weer terug. Wat een service.
Fijn, dat u zo tevreden bent over onze service en de afhandeling van uw klacht.
Goede site met groot assortiment. Geleverd zoals beloofd.
Bedankt voor uw aanbeveling.
Goed en snel geleverd.. was de 1e keer dat ik besteld heb. Kwaliteit tot zover goed...
Dank u voor uw reactie.
Naden van dekbed gingen op meerdere plekken los. Contact opgenomen met klantenservice. Kosteloos kunnen retourneren en geld retour. Top service!
Fijn, dat u zo tevreden bent over onze service en afhandeling.
In sept pas leverbaar....niet leuk!!!!
U heeft contact gehad over de levertijd van uw bestelling. Ook wij betreuren het, dat dit dekbedovertrek niet eerder leverbaar is. Mocht u alsnog uw bestelling willen annuleren of een passend alternatief willen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
De kwaliteit van het product uitstekend. Het pakket had bezorgd moeten worden en ondanks het feit dat ik thuis was, heeft de bezorger het pakket bij een of ander ophaalpunt gedumpt . Na heel veel moeite het pakket getracceerd en zelf opgehaald.
Wat jammer, dat u deze ervaring heeft met de bezorging van uw bestelling. Onze excuses. Indien een pakket naar een afhaallocatie van PostNL wordt gebracht, staat dit aangegeven in de Trackingcode.
Ik heb mijn bestelling 's avonds doorgegeven en de andere morgen om 10 uur stond Post NL met het pakketje voor de deur
Dank u voor uw 5 sterren.
Mooie kwaliteit
Fijn, dat u goed geholpen bent. Veel plezier met u aankoop.
Bestelde dekbedovertrekken 2x 1 persoons Essenza Minte, kleur cement snel geleverd. Kleur klopt niet met foto, in plaats van warm grijs is het eerder een warme zand, goudachtige kleur. Voor de prijs van 79,95 per stuk zijn ze ook wat dunnetjes. Doet een beetje goedkoop aan en dat zijn ze niet.
Jammer, dat uw dekbedovertrekken niet aan uw verwachtingen voldoen. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice?
Goed,prima levering,
Dank u.
Leuk design jammer dat de instopstrook tekort is
Het is niet de bedoeling, dat de instopstrook te kort is. Wilt u hierover contact met onze klantenservice opnemen? Wellicht kunnen wij dan een passende oplossing vinden voor u.
Erg prettig dat het assortiment zo groot is. Er is altijd weer wat leuks te vinden. Regelmatig acties
Bedankt voor uw compliment over ons uitgebreide assortiment.
Goede kwaliteit.
Dank u wel.
Grote keus. Snelle levering. Heerlijk slapen.
Veel plezier met uw aankoop en een goede nachtrust.
voor de kwaliteit en kleuren had ik meer verwacht voor die prijs
Wat jammer, dat uw bestelling niet is wat u verwacht had. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice hierover?
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.