Snelle levering. Mooie spullen ruime keus
Dank u voor de 5 sterren.
Mooie kwaliteit dekbedovertrekken.
Veel plezier met uw aankoop.
Ze zien er mooi uit en blijven ook mooi na het wassen
Wat een mooi compliment.
de voorraad te weinig en geld terug duurd ook even . jammer smulder
Wij betreuren het, dat u deze ervaring. Onze excuses. U kunt contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen helpen.
Er zit wel verschil in de merken Die van Beddinghouse blijven mooi wanner ze gewassen zijn Ervaring met ander merk dat wanneer ze links gewassen zijn er vieze witte strepen komen
Beddinghouse is inderdaad een mooi merk. Nog veel plezier van uw aankoop.
Snel, netjes en duidelijk.
Dank u wel.
Heel fijn flanellen dekbedovertrek, zeer zachte kwaliteit. Perfecte levering.
Flanel is inderdaad heerlijk zacht materiaal.
De dekbedovertrek is super leuk en doen heerlijk fris aan met de bloemen motief. Leuke patronen en slaapt heel comfortabel door de fijne stof.
Geniet van uw aankoop.
Prachtige overtrekken van Marjolein Bastin! De volgende morgen zoals beloofd in huis. Ik ben zoals steeds heel tevreden!
Wat fijn, dat u zo tevreden bent over uw bestellingen.
Snel te bestellen, snel in huis. goede kwaliteit.
Bedankt voor deze 5 sterren.
Levering snel, afhandeling prima en niet moeilijk. Product perfect! Ik ben heel erg tevreden . Ik hoef niet meer naar Breda.
Nog veel plezier met uw aankoop.
Omdat ik al 3 dekbedhoezen eerder had besteld bij Smulderstextiel en dexe ons heel goed bevallen en ook mooi blijven, was ik niet van plan om voor ons slaappunt systeem elders dekbedhoezen te kopen !
Fijn, dat onze artikelen u zo goed bevallen. Nog veel plezier met uw (toekomstige) aankopen.
De juiste zakennontvsngen conform bestelling.
Bedankt voor uw aanbeveling.
Makkelijke website, snelle levering, goede kwaliteit!
Dank voor de 5 sterren.
Ik koop hier al een aantal jaren. Zeer tevreden. Lakens,dekbedden en kussens. Zelfs een heerlijk dikke deken☺️ Goed verpakt en zeer snel geleverd. Ook prima klantenservice
Wat goed om te lezen, dank u voor uw complimenten.
Goed product voor een goede prijs,snelle levering. Zeer correct afgehandeld
Dank u wel.
Prima website en duidelijke informatie.
Dank u wel voor uw 5 sterren.
Ik heb nog geen webwinkel gevonden, die gemaksvriendelijker is dan smulders textiel, grote lof voor de webbouwers. De keuze is geweldig, manier van bestellen is klant vriendelijk. Alleen mijn 4 pakketten werden bezorgd op een afhaal punt. Dat was allemaal goed en veilig geregeld. Maar van een van de pakketten was de plastic verpakking over de breedte open gescheurd. Tijdens vervoer moet dat gebeurt zijn, misschien punt van aandacht. Dekbedhoes was niet beschadigd gelukkig.
Wat een complimenten, dank u hiervoor. Wij zullen uw opmerking over de plastic verpakking intern doorgeven. Gelukkig was de inhoud niet beschadigd.
Snel geleverd en goed verpakt. En slaapt nog lekker ook.
Dank u.
Goed geïnformeerd na bestelling via de mail en volgende dag geleverd. Spullen van goede kwaliteit en netjes verpakt.
Dank u voor uw aanbeveling.
2 dekbedovertrekken besteld. Snel geleverd en zeer goede kwaliteit! Kleine fout in een kussensloop maar na melding direct een nieuwe ontvangen. Wat een goede service. Overtrekken zijn super zacht en zoals omschreven in de advertentie. Super!
Veel plezier met uw bestelling.
De kwaliteit van mijn textiel, wat ik bij jullie bestelt heb is mij wel 10 punten waard.
Bedankt voor uw goede beoordeling.
Ik had twee artikelen besteld waarvan eentje 2 maanden levertijd had. Desondanks heeft smulderstextiel mijn voorradige artikel meteen verzonden en had ik het de volgende dag in huis. Dat noem ik nou service!
Fijn, dat u tevreden bent over deze service.
Veel keus, goed afgehandeld. Toppie!
Bedankt voor uw beoordeling.
Keurig verpakt en verzonden, enorm snel bezorgd en mooie spullen.
Veel plezier met uw aankoop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.