Voor 12.00 uur 's-avonds besteld wordt inderdaad de volgende dag geleverd!
Hartelijk dank voor uw goede review.
Dank u wel voor uw beoordeling.
Overzichtelijke website, super snelle levering, nooit verwacht. Echter werd ik wat teleurgesteld als ik de verpakking open deed van de katoenen dekbedovertrekken. Kwaliteit is niet wat ik had verwacht en de xl maat is aan de kleine kant. Jammer dat ik er net 2 heb gekocht, voel me bedot.
Wat jammer, dat u deze ervaring heeft met uw bestelling. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen dan samen met u kijken naar een eventuele passende oplossing.
Bestelling goed kunnen doen en levering netjes. 1 hoeslaken was stuk , gebeld en dit werd gelijk netjes opgelost. Het beschadigde hoeslaken is retour en de nieuwe werd gelijk opgestuurd. Keurig.
Dank u voor uw mooie woorden over onze service.
Kwalitatief goede producten. Vlotte levering
Hartelijk dank voor uw goede review.
Artikel in goede staat ontvangen
Hartelijk dank voor uw review.
snelle levering goede kwaliteit leuke aanbieding
Wat fijn om uw mooie review te lezen.
Zeer goed, heb net voor 2e keer besteld bij hun. Echt top
Dank u wel voor deze mooie aanbeveling. Graag tot een volgende bestelling.
Prima service en producten.
Dank u voor uw goede beoordeling.
Zover goed jammer dat het 2e dekbedovertrek pas in augustus komt
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij begrijpen, dat het vervelend voor u is om te wachten op uw nalevering. Indien u dit wenst, kunt u een passend alternatief aan ons doorgeven of deze nalevering annuleren. Wij adviseren u om dan contact op te nemen met onze klantenservice.
Levering duurde even, maar dat kwam omdat het artikel niet op voorraad was. Maar zeer tevreden met het geleverde artikel, wat ook goed verpakt was.
Dank u wel. Nog veel plezier van uw aankoop.
Mooie kwaliteit voor niet te veel en snel in huis
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling.
Er is veel keus, de kwaliteit is heel goed en als het artikel op voorraad is, is de levering snel.
Dank u voor deze mooie 5 sterren beoordeling.
Een opmerking,2de halve prijs klopt na mijn berekening niet. 79.95 door 2 is 39.97 heb gekregen 37.32 69.95 door 2 is34.97 heb gekregen32.64 Verschil samen van 2 dekbedovertr. 4.98 Ik heb dus de verzendkosten zelf betaald wat ik eigenlijk gratis kreeg.
Dank voor uw beoordeling. De korting van deze actie werd berekend over het goedkoopste dekbedovertrek(ken). In uw geval over de 2 goedkoopste overtrekken van € 69,95. Indien u nog verdere vragen hierover heeft, willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.
Goede en snelle levering! Zeer snelle reactie op vraag via de email. Ga zo door!
Hartelijk dank voor dit mooie compliment.
Nog nooit bij jullie gekocht, maar op aanraden van iemand, een bestelling gedaan voor 4 hoezen. Wel snelle levering, maar één hoes was al uit de verpakking geweest, dan krijg je er een dubieus gevoel bij. Zeker als het een cadeau voor iemand is. Een week later hebben jullie een aanbieding, dat vind ik dan zo jammer.
Wat jammer, dat u deze ervaring heeft. Wij hadden een vervangend artikel naar u toe kunnen sturen, aangezien het voor een cadeau was. U kunt alsnog contact met onze klantenservice opnemen, om samen met u te kijken, wat we nog meer voor u kunnen betekenen.
Ik bestelde de Marjolein Bastin dekbedhoezen en vind de kleuren heel mooi.
Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.
Erg blij mee en onze kids ook met hun stoere overtrekken..
Goed om te lezen, dat u en uw kinderen zo blij zijn met de dekbedovertrekken.
Fijn om met de klantenservice over de verschillende soorten kussens te kunnen spreken. Goed advies.
Dank u wel voor uw compliment over onze klantenservice.
Erg blij met het dekbedovertrek. Mooie kwaliteit voor een nette prijs en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren.
Kussen met inham besteld, medium hard. Helaas niets voor mij, ik heb behoorlijke spierpijn gekregen. Mijn man is er echter heel blij mee dus hij is nu van hem
Wat fijn om te lezen, dat uw man nu het kussen naar volle tevredenheid in gebruik heeft.
Nette en snelle levering
Dank u voor deze aanbeveling.
niets aan toe te voegen.
Fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens.
Op zondag 2 dekbedovertrekken besteld, maandagochtend al in huis. De site is ook fijn omdat je op alles kunt sorteren.
Wat fijn om uw goede beoordeling te lezen.
De hoeslakens zijn van een goede kwaliteit en de bezorging super snel.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.