Mooi hoeslaken.

Mooi hoeslaken.

Prima product,goede kwaliteit.

Mooie dekbedden en snelle bezorging.

onvolledige bezorging

Ik heb nog niet alles ontvangen, terwijl ik het betreffende artikel wel steeds zie langskomen in advertenties(, alsof het gewoon op voorraad is)

Niet blij

Ik ben ontevreden over de klantenservice. Systeemwereld gaat voor de menswereld. 3 matten besteld. 1 zou worden nageleverd. Tot zover prima. Ik nam 2 matten in gebruik. Nummer 3 kan niet worden nageleverd. Ik dacht (naïef), u levert een complete set en ik stuur 1 mat terug. Dit was alleen mogelijk als ik eerst nog een 4e mat kocht. Mat nr 2 zou na retour worden gecrediteerd. Vanuit coulance mocht ik uiteindelijk 2 in gebruikgenomen matten terug sturen. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg. De niet geleverde mat is keurig het geld teruggestort. Tip1: overleg met de klant of deze de bestelling in 1 wil of in stukjes. Tip2: bedenk een ander proces ingeval de vergissing aan uw kant ligt. Blijer was ik geworden van: we reserveerden de set van u en na ontvangst van mat nr 2 sturen we u alles op. De 60 euro rond dit hele verhaal inmiddels besteed bij n concollega van u. ☹️

Veeeel te duur voor de kwaliteit

De prijs staat niet in verhouding met de kwaliteit

Het zou fijn zijn als je buiten de standaardmaten ook, matrashoogte tot 25 cm. Ook b.v. 30 cm. Matrashoogte zou kunnen bestellen. 40 cm. Is weer aan de hoge kant. Is het mogelijk andere maten te bestellen?

Snelle levering,prima kwaliteit

Al vaak bij jullie dekbedovertrekken gekocht!, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Goed en Snel

Prima spullen tegen redelijke prijs. Snelle levering.

Goed product Goede afhandeling bij je bestelling Was nu iets vertraagd maar werd keurig vermeld Ik ben super tevreden

Product voldoet volledig aan m n verwachting

snelle bezorging

snelle levering en ontvangen wat ik verwacht

Goed, goedkoop en snel

Smulderstextiel doet wat ie zegt!

Vandaag besteld, morgen in huis, ruime keus, blije kids!

Tevreden

Prachtig en lekker snell

De deken bleek veel te dik voor mij. Jammer!

Niet zoals ik mij had voorgesteld.

Prima, makkelijk bestellen en snelle levering

Grote keuze, goede kwaliteit.

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Zeer snelle levering en mooie dekbedovertrekken.

Niet echt goed.

Ik heb een dekbedhoes van flanel gekocht die er op de foto véél mooier uitzag dan in het echt...

Uitzoeken en levering ging goed

Jammer dat de kleur van de dekbedden veel feller uitvalt dan dan op de foto van de advertentie en op de leveringsvoorwaarden.staat afgedrukt. We hadden toch liever de door ons gewenste kleuren gehad.

Goed product 2e keer besteld

Goed product en snel verzonden

Bestelling vlotjes en goed gegaan!

Website overzichtelijk, maakt bestellen eenvoudig. Ben meer dan tevreden. Voor herhaling vatbaar.

Mooi onderlaken

Vlotte levering van een mooi laken van goede kwaliteit.

Gebruikersvriendelijke site en snelle levering.

Wat jullie zeggen doen jullie ook en daar kunnen een heleboel andere webshops een voorbeeld aan kunnen (lees moeten) nemen.

Overzichtelijk, veel maten, veel keus, vlotte afwerking van bestelling. Uitstekend.

Veel keuze. Makkelijk shoppen door het filter in te stellen naar jouw wens. Omschrijving van materiaal staat er duidelijk bij. Bestelling is vlot afgewerkt. Netjes bezorgd. Blij met nieuwe dekbedovertrekken (bio-cotton) en hoeslakens.

Slordig

Zending was niet compleet. Moest nabellen voor nazending.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV