Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de inhoud van de website en de snelle afhandeling van de bestelling, ondanks de sneeuw- en coronaperikelen.

makkelijk te bestellen, snelle levering

makkelijk te bestellen, snelle levering + geweldige deken

Bestelling is in 2x geleverd

Als je een bestelling plaats mag je aannemen dat deze ook geleverd wordt. Door waarschijnlijk erge drukte wordt de bestelling in 2 delen geleverd. Moeten nu erg lang wachten op het 2e deel. Erg vreemd dat dit niet op de website kenbaar gemaakt kon worden. Nu moeten wij maar afwachten of alles in orde komt, want het is wel allemaal op tijd betaald.

Super, snel besteld en snel geleverd

Matig

Optijd geleverd, maar een een veel te krap hoeslaken. Wel de juiste maat.

Altijd weer een succes!

Altijd supersnelle levering en hoge kwaliteit spullen. Dit keer op de gok een vier seizoenen dekbed gekocht en is heerlijk comfortabel en warm en een dekbedovertrek ook van zeer goede kwaliteit. Een blije klant hier!

Mooi dekbed.

Zou wel handig zijn als jullie de was voorschriften op de site erbij zetten. Ik heb nu een flanellen dekbed. Lits-jumeaux die niet in de droger mag. Beetje moeilijk om zo'n groot dekbed te laten drogen.

Snel geleverd, netjes verpakt, artikel minder goed

4 Taupe kussenslopen 80x40 van met rits besteld Plastic ritsen zijn niet sterk. 1 rits van kussensloop al stuk.

Snelle bezorging in deze tijd

Recycling plastic. Een klein pakket maken. Wat ik besteld heb overtreft mijn verwachtingen

Super snel geleverd!

Behalve de super snelle levering van het Walra hoeslaken, ook heel tevreden over het hoeslaken zelf. Past mooi om het matras heen en lubbert niet na een nacht slapen. Blijft goed strak erom heen zitten. Heel blij mee!

In een woord fantastisch

Mooi, op tijd, goede kwaliteit...

Het lijkt net of je een kadootje krijgt...

Dekbedovertrek ziet er kwalitatief goed uit.

Het dekbed overtrek valt tegen

Het overtrek ligt niet mooi de onderkant is groter dan de bovenkant. Je komt er pas achter als je het gewassen hebt , en het op het bed ligt.

Super snelle levering

Als ik weer bed textiel wil hebben dan weet ik waar ik wezen moet. Het was voor het eerst dat ik dit bij Smulderstextiel heb besteld maar ik heb er geen spijt van gehad . Nogmaals SUPER.

Alleen te weinig korting gekregen!

Gewoon uitstekend

Een prachtig satijnen dekbedovertrek

Prachtig om een satijnen dekbedovertrek te hebben; dit was al lange tijd een wens van mij. Deze ziet er heel mooi uit en en geeft een gevoel van luxe.

Precies wat ik wilde en voldeed volledig erg blij mee

Precies wat ik zocht

Enorm veel keuze en uitstekende klantenservice!

De kieshulp, waarbij je kunt selecteren op maat, stijl en kleur, vond ik erg handig. Toen ik per ongeluk het verkeerde adres had ingevuld en daarover de klantenservice belde, werd het meteen in orde gemaakt, zonder extra kosten. Met de dekbedovertrekken zelf zijn we ook heel blij. Alleen jammer dat er net een reclamecampagne (dekbedovertrekken tot 70% korting) begon, nádat wij twee overtrekken hadden gekocht ;-) En het zou handig zijn als je bij een plaatje van een dekbedovertrek ook de kleur van het getoonde hoeslaken zou zien (in dit voorbeeld is overtrek abc gecombineerd met hoeslaken xyz). Dan kun je die er makkelijk bij bestellen. Nu kon ik dat niet vinden.

Prima dekbedhoes

Snelle levering van dekbedhoes

Prima verzending en op tijd ontvangen , kwaliteit ook prima.

Overzichtelijk, achteraf betalen een optie en prima.levering

Over elke bestelling ben ik zeer tevreden. Over de Informatie op de website, de handige bestel- en betalinngsafhandeling, de snelle levering, de keurige verpakking EN de goede kwaliteit!

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV