Grote sortering en scherpe prijzen. Mooi verpakt en snel geleverd.
Bedankt voor uw reactie en hopelijk tot een volgende keer. Geniet van de aankoop!
Hartelijk dank en heel graag tot de volgende keer.
Ervaring zoals beschreven hierboven.
Hartelijk dank en graag tot ziens.
Prachtige dekbedhoes, goede kwaliteit, mooie kleur en verwachtingen gerealiseerd
Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Ik ben superblij met het product echter als jullie vermelden dat het er de volgende dag is ga ik daar ook vanuit. niet een week later.
Een artikel wordt de volgende dag geleverd indien deze op voorraad op onze site wordt weergegeven. Hetgeen u bestelde was niet op voorraad. Mogelijk heeft u dit over het hoofd gezien? Ik wens u alsnog veel plezier met de aankoop!
Snel en goed geleverd Zeer goede kwaliteit
Hartelijk dank voor uw complimenten en graag tot ziens.
Overzichtelijke website, veel keus, snelle levering en goede kwaliteit!
Fijn te horen dat alles in orde is. Veel plezier met de aankoop.
S avonds besteld en keurig de volgende dag in huis. Producten zien er prima uit, precies wat ik besteld had.
Hartelijk dank en graag tot ziens!!
voldeed aan mijn verwachtingen. Goed verpakt.
Fijn te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot ziens.
Prima snel geleverde en scherp geprijsde Walra dekbedovertrekken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Ruime keuze en zelfde dag bezorgd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Pakket voor mijn voordeur op de grond vind ik niet fijn! 💜Helene
Dat is inderdaad niet fijn en zeker niet de bedoeling. Wij zullen PostNL op de hoogte stellen van u mededeling en hopen dat het in de toekomst niet meet voor zal komen. Excuses namens PostNL.
Snelle levering!!
Dank u wel en graag tot ziens!
De kleur van de strook van de bovenrand vh dekbed week erg af van wat het leek op de website.
Wat jammer. U mag het artikel uiteraard retourneren als u niet tevreden bent. Excuses.
Altijd goede kwaliteit en snel geleverd.
Dank u wel en graag tot ziens!
Snelle levering en net zo mooi als de foto. Aleen ik had flanel besteld en ik kreeg microvezel dat was jammer aar verder prima service
Maar 1 ding vind ik minder dat jullie niet met AfterPay of Klarna samenwerken,- alleen via jullie eigen rekening nummer.Vooraf betalen is niet meer van deze tijd.Heb verschillende dingen besteld maar dan via Bol.com, maar de leverancier zijn jullie.Mvg Maurice.
Bedankt voor uw reactie. Iedere bedrijf werkt op een andere manier, en met verschillende voorwaarden. Wij werken met de firma Mollie die voor ons de IDEAL betalingen regelt. En achter de schermen wordt er door een extern bureau een kredietcheck uitgevoerd als iemand kiest voor een betaling achteraf.
Ik had hoeslakens nodig van 90 x 210 cm. Het zou fijn zijn als de exacte maten op de verpakking waren aangegeven i.p.v. XXL ( had ook 90 x 220 kunnen zijn. Ik moest ze eerst uitpakken en proberen of het paste.
Bedankt voor de reactie. De maten die u uitkiest op de site, zijn de maten waar het betreffende hoeslaken. Op de verpakking kan de fabrikant inderdaad weergaven doen zoals bijvoorbeeld XXL etc. Hier hebben wij helaas geen invloed op.
De afhandeling van bestellingen is heel goed. Daarnaast mooie producten voor een prima prijs.
Hartelijk dank voor uw mooie complimenten. Graag tot ziens!
Geweldig dekbed! Super fijn
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Snelle levering, netjes verpakt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Heel tevreden met mijn aankoop. Snelle service. Voldoet volledig aan verwachting.
Dank u wel en graag tot ziens!
mooie Dekbedovertrekken om lekker onder te liggen dus tot nu toe erg tevreden
Dank u wel en graag tot ziens!
Prachtig dekbedhoes, hele mooie kleuren
Ben er blij mee, enige minpuntje was dat een kussensloop los naadje had omdat te krap genaaid was. Heb een naaimachine, dus was snel verholpen. Vandaar geen 5 sterren.
Indien er een defect opgetreden is, mag u ons hierover contacteren. Wellicht kunnen wij u een korting aanbieden of een nieuw sloop toezenden. Wij hopen van u te horen.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.