Snelle levering mooie kleur en stof. Erg blij mee.
Geniet van de aankoop!
Maar ik was teleurgesteld in de kleur van de lakens. Het grijs was veel lichter dan de indruk op de website
Jammer dat de kleur niet naar wens is geweest. Uiteraard hanteren wij de 30 dagen retoursgarantie waar u in dat geval gebruik van kunt maken. Graag tot ziens.
Bestellen en bezorgen gingen beide goed, alleen is product zelf knudde. Maten komen niet overeen zoals ze bij het product vermeld staan, waardoor de overtrek nu niet past bij mijn dekbed. Maar hoop op een goede afhandeling na contact te hebben gezocht. Kan natuurlijk een foutje zijn vanuit fabrikant. Maar daarom op dit moment even nog geen aanbeveling voor dit model dekbedovertrek.
Wat jammer dat het artikel niet naar wens is. Wij zullen het zo snel mogelijk voor u afhandelen. Excuses.
Dekbedovertrek slecht van kwaliteit. Bruine vlekjes en niet overal dezelfde kleur. Moest dus weer terug. Teleurstellend.
Wat vervelend dat dit artikel niet naar behoren is geleverd. Mogelijk is er een fabrieksfout per abuis ingepakt. Onze excuses voor het ongemak.
Heel erg tevreden over mijn bestelling, snelle levertijd.
Heel veel plezier met de aankoop en heel graag tot ziens.
Een heerlijk dekbedovertrek mooier dan verwacht. Goede kwaliteit en super snel bezorgd.
Goede producten, goede service
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot een volgende keer.
Volgens mij spreken de 5 sterren voor zich.
Bedankt! Graag tot ziens.
het is de eerste keer dat ik bij Smulders bestel. Daaro maar een 7. Met het bestellen was niets mis en de kwaliteit van product was goed. Wat ik persoonlijk niet heel fijn vond, maar daar kan Smulders niets aan doen, is dat de bezorging het pakket niet bij de buren heeft achter gelaten, maar naast mijn voordeur verdekt heeft opgesteld. Ik zag het pas de volgende morgen omdat we 's avonds laat pas thuisgekomen waren.
Wat jammer dat de bezorger niet gehandeld heeft zoals het hoort. Wij zullen hiervan een notitie maken en doorzenden naar hun backoffice. Excuses hiervoor.
Snelle levering, mooie korting en mooie kwaliteit! Onze zoon is er super blij mee :-)
Wat leuk te lezen! Hopelijk tot een volgende keer.
Goede kwaliteit, blij met het product.
Veel plezier met de aankoop!
Overzichtelijke website. Bestelling de volgorde dag al in huis en de bestelling voldoet aan mijn verwachting.
Bedankt voor het prachtige cijfer. Veel plezier met uw aankoop!
hele snelle levering en super mooi dekbed overtrek, qua kleur en materiaal
Bedankt voor uw beoordeling en heel graag tot een volgende keer.
Snel gevonden op website, snel geleverd en prima kwaliteit
Bedankt voor uw reactie en wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Topper hoeslakens zien er prima uit.
Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
het is een fijn katoen dekbed
Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier met de aankoop.
Zeer goede website met uitgebreide productinformatie. Breed assortiment. Snelle levering en een goede service.
Wat fijn dat u tevreden bent. Daar doen wij het voor! Graag tot ziens.
Dit zijn nog eens splitlakens passen super om onze dikke matras van 25cm lijkt super netjes
Bedankt voor uw beoordeling. Heel leuk te lezen dat alles mooi past. Graag tot ziens.
Ga zo door!!!
Super! Wij gaan vooral zo door. Tot ziens!
Super ervaring! Snel en betrouwbaar
Hartelijk dan voor de mooie beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer.
Onze aankoop hebben we door de naamsbekendheid laten inspireren. We zien met veel genoegen dat we tot nu toe qua slaapcomfort, de juiste keuze hebben gemaakt.
Wat leuk dat u ons via de commercials heeft gevonden. Hopelijk tot een volgende keer.
Een prachtig dekbed in een mooie aanbieding perfect geleverd.
Bedankt.Geniet van de aankoop!
Zeer goede ervaring
Bedankt en graag tot een volgende keer.
De bestelde flanellen lakens zijn erg fijn .
Met het oog op de aankomende winter heeft u alvast een mooi product in huis. Veel plezier met de aankoop!
Mooi dekbed goede kwaliteit.
Hartelijk dank en graag tot een volgende keer!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.