Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Goede / juiste informatie. Snelle en correcte afhandeling.
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Ik heb verder geen persoonlijk contact gehad, maar ik kon de producten goed vinden op de website en het bestellen verliep soepel. De mails waren ook duidelijk.
VerbeterpuntenMogelijk is dit al bij sommige producten, maar ik miste het in elk geval bij een aantal producten die ik bekeken had: foto's met een echte close up van het materiaal. Omdat je het niet fysiek kunt voelen voor je besteld, zal dit zeker een toegevoegde waarde hebben.
Bedankt voor de tip. Wij zullen het meenemen. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Ja zeker
VerbeterpuntenGa zo door
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Goede spullen en een snelle levering. Top bedrijf.
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Snelle levering en niet duur
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Snel geleverd goed op de hoogte gehouden van de zending. Uitstekende kwaliteit. Waren dekbedovertrekken van flanel en lekker dikke kwaliteit. Top.
VerbeterpuntenGeen.
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Prima kwaliteit. Stelle levering zoals afgesproken was.
VerbeterpuntenGeen. Gewoon zo.doorgaan.
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier met de aankoop.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel graag tot ziens en veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Goede communicatie, omdat levering vertraagd was. Ga zo door!
VerbeterpuntenNiets
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Mooi materiaal, goede kwaliteit. En de service bij retour is ook prima.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop.
Bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens!
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel veel opties.
Bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens!
Pluspunten
Hoe alles gegaan is is buitengewoon goed!
VerbeterpuntenWel één nadeel - wat jullie zo ook niet kunnen zien! Ik had 4 flanelle lakens van Cindarella besteld en ook gekregen - máár na het wassen is één laken scheef! Kunnen jullie daar iets mee? Groetjes Mien.
Zou u contact met de klantenservice willen opnemen zodat wij u beter van dienst kunnen zijn en dit kunnen oplossen? Ons telefoonnummer is: 0113-212118. Bereikbaar van 9.00 tm 21.00 uur van maandag tm vrijdag. Alvast bedankt.
Pluspunten
Veel keus, Kwaliteit, duidelijke website
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling!
Pluspunten
Snelle correcte levering!
Fijn dat alles prettig verlopen is. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering, via mail de mogelijkheid de bestelling te volgen, Helemaal prima.
VerbeterpuntenGeen.
Fijn te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten, goede service.
VerbeterpuntenIk heb per ongeluk verkeerde hoeslakens besteld. Het is lastig om goed in de filter aan te geven dat je alleen split-toppers wilt zien.
Indien u informatie wenst kunt u ons altijd bellen tussen 9.00 en 21.00 uur. Wij kunnen u mogelijk telefonisch beter van dienst zijn. Graag tot ziens.
Bedankt voor uw reactie. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Pluspunten
Telefonische bestelling gedaan omdat ik geen goede internetverbinding had. Medewerkster was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Na betaling had ik de volgende dag alles in huis, keurig verpakt en alles naar wens. Ben zeer tevreden !
Hartelijk dank voor uw feedback. Heel graag tot ziens!
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.