ruime keuze, makkelijke website, vlotte bezorging en goed verpakt
Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren beoordeling/
Snelle levering, mooie en fijne dekbedhoes!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Mooie website en mooie artikelen.!!!
Dank u voor uw goede review.
Netjes verpakt!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen, dat het dekbedovertrek aan uw verwachtingen voldoet.
Zeer keurige afhandeling en goed bereik bare website
Dank u voor uw review. Graag tot de volgende keer.
Het bestelproces verliep prima, goede communicatie en vlotte verzending. Het bestelde kinderdekbedovertrek, flink aan de prijs met 30 euro, bleek echter van goedkope Chinese makelij. Eigen schuld hoor, want er stond ‘microvezel’ en ik had me moeten realiseren dat dit polyester meuk betekende. En omdat ik het al gewassen had in de hoop dat de stof dan wel fijn zou aanvoelen was retourneren geen optie meer. Volgende keer beter opletten.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen, dat het materiaal niet aan uw wensen voldoet. Onze excuses. Microvezel is inderdaad een synthetisch materiaal. Wellicht kunt u het dekbedovertrek op 30 graden wassen met een scheutje witte natuurazijn. Dit haalt de laatste resten uit het verfbad en maakt de was zachter.
Tevreden
Hartelijk dank voor uw review. Fijn, dat u tevreden bent met uw aankoop.
Snelle levering, goede kwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Hartelijk dank voor uw review en nog veel plezier van uw aankoop.
Producten waren er snel, Duidelijke communicatie
Dank u voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
De levering was zeer snel, maar het dekbed zat in zeer dikke plastic hoes. Dat is totaal overbodig en niet duurzaam. Helaas was het dekbek ook gescheurd.
Dank u voor uw review. Dekbedovertrekken worden door de fabrikant in deze plastic hoezen gedaan. Zo blijft het artikel beschermd tijdens transport. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice over uw dekbedovertrek? Wij kunnen dan samen met u naar een passende oplossing kijken.
Snelle levering en mooie plaids . Dik tevreden.
Hartelijk dank voor uw review en nog plezier van uw plaids
levering conform aangebodenen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn, dat uw bestelling zo snel geleverd is.
Goede kwaliteit en snelle levering.
Dank u voor uw review en graag tot ziens.
De matrasbeschermer was al kapot was een naad los. Heb het zelf weer genaaid maar dat was wel een teleurstelling
Dank u voor uw beoordeling. Onze excuses, dat er een naad los was van uw matrasbeschermer. U kunt alsnog contact opnemen met onze klantenservice hierover.
Snelle service en de kleuren zoals foto
Hartelijk dank voor uw 5 sterren.
zie boven
Dank u voor uw review.
Ik had de verkeerde molton hoeslaken besteld. Gelijk gebeld en super aardige dame aan de lijn. En kon de bestelling nog wijzigen. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Artikel is een goede, mooie kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Wat fijn, dat u zo goed geholpen bent door onze klantenservice.
Direct na de snelle levering eerst gewassen en op mijn bed gelegd .Ze voelen zo lekker warm en zacht aan dat het mij bijna spijt dat ik ervan in slaap val en dan moet wachten tot ik weer wakker word om van die zalige zachtheid verder te kunnen genieten .
Dank u voor uw mooie review. Heerlijk, dat de lakens zo zacht en warm zijn, geniet van uw aankoop.
Zeer mooi hoeslaken. Goede pasvorm
Dank u voor uw goede beoordeling en graag tot ziens.
Alles netjes volgens afspraak geregeld.
Dank u voor uw beoordeling. Fijn om te lezen, dat u het netjes geregeld vindt qua bestellen.
Een goed product en een nette prijs.
Zie bovengenoemde
Hartelijk dank voor uw review en veel plezier met uw aankoop.
Goede prijs kwaliteitsverhouding
Dank u voor uw review en graag tot ziens.
snel en goed geregeld
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.
Snelle en correcte levering.
Dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens en geniet van uw aankoop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.