Goede snelle levering. Heel veel keus dus echt voor ieder wat wils. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen maar ben tevreden hoe alles aanvoelt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Waren paar naadjes los zelf maar genaaid. Zag er verder wel goed uit
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze excuses, dat er een paar naadjes los waren. Dit is natuurlijk iet de bedoeling. Onze klantenservice heeft een mail hierover naar u verstuurd.
Positieve ervaring en levering op tijd, volgens afspraak.
Hartelijk dank voor uw review.
De afbeeldingen op mijn bestelde dekbedhoes zijn duidelijk op een andere schaal dan op die van de reclamefbeelding
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat uw dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldoet. Kunt u hierover contact opnemen met onze klantenservice?
Ik heb een hele fijne deken besteld. Levering was heel snel. Het bestellen zelf was ook heel gemakkelijk.
Dank u voor uw aanbeveling en graag tot ziens.
Ik heb een zijden katoenen hoeslaken besteld maar de kwaliteit van het hoeslaken is zeker niet wat ik ervan had verwacht! De stof is hard en ruw ipv zacht en soepel! Heel jammer!
Mijn excuses, dat het hoeslaken niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt het hoeslaken wassen op een 30-graden-programma met een scheutje witte natuurazijn Dit maakt het textiel zachter. Mocht het probleem hierna nog voordoen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we naar een oplossing kunnen kijken.
Keurig verpakt en op de aangegeven tijd is het bezorgd
Hartelijk dank voor uw uw mooie beoordeling.
Dank u voor uw beoordeling en graag tot ziens.
ruime keuze en aflevering prima uitgevoerd.
Dank u voor uw 5 sterren.
leuk dekbed en snel geleverd
Hartelijk dank voor uw aanbeveling en graag tot ziens.
Bij het opmaken van het bed met de nieuwe hoes bleken er erg veel losse draden aan de gestikte kanten te zitten. De afwerking laat dus wel te wensen over, maar maten zijn goed en hoe een wasmachine beurt invloed heeft weet ik nog niet.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat er veel losse draden aan het overtrek hingen. Excuses voor het ongemak!
Super snelle kompleet correcte levering, meer kan ik er niet van maken.
Hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens.
bestelling en levering correct en snel .
Hartelijk dank voor uw aanbeveling!
Prima ervaring
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Zeer mooi dekbedovertrek mooie stof
Hartelijk dank voor uw aanbeveling en graag tot ziens.
Vlotte levering maar kleuren zijn fletser dan op de site, kussenslopen zijn aan de grote kant en na 1 x wassen ging een naad los van het dekbedovertrek over een lengte van 65 cm. Al met al overheerst de teleurstelling.
Wat vervelend, dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een eventuele oplossing kunnen kijken?
Mooi dekbedovertrek, mooie kleuren geeft de slaapkamer een ander aanzien
Hartelijk dank voor uw aanbeveling en graag tot ziens.
Zowel het bestelproces en afhandeling als levering liepen perfect. Mooi dekbed. Precies als op website en klopt met omschrijving. Wel erg prijzig maar dan heb je ook wat.
Tevreden over bestelde dekbedovertrek. Kleuren komen overeen met plaatje.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.
Mijn klacht top opgelost! Dank je wel!
Hartelijk dank voor uw aanbeveling. Goed om te lezen, dat u zo tevreden bent over onze service.
Snelle levering, mooie kwaliteit!!
Dank u voor uw aanbeveling. Graag tot ziens.
De bestelde artikelen zijn van een uitstekende kwaliteit en correct afgeleverd.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen, dat u zo tevreden bent.
Goede kwaliteit snelle levering
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en graag tot ziens.
Onze dekbed hoezen waren er de volgende morgen al rond 10.00 uur Uitermate netjes verpakt . Ze zien er heel mooi uit, volgens de afbeelding.
Dank u wel voor uw mooie review.
Goede service,makkelijke site.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.