Binnen 24 uur geleverd doen wat er beloofd wordt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn te horen dat het snel geleverd is.
Ik heb dekbedhoes nog naar 1 week gebruikt, maar tot nu toe bevalt hij goed
Hartelijk dank voor uw review.
Alles conform afspraak/bestelling geleverd. Keurig en snel!
Fijn om te horen, dank u wel.
Wederom een bestelling geplaatst en weer naar tevredenheid. Snelle levering, Prima communicatie en informatie over de levering
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens.
Bestellen is gemakkelijk. Er is ontzettend veel keuze. De kwaliteit is uitstekend. Ben er heel blij mee. Ik bestel een volgende keer zeker weer.
Heel fijn om te horen, dank u wel. Graag tot ziens.
Goede producten en correct levering!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
snel geleverd en goede kwaliteit top
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zien u graag terug.
Snelle levering, kwaliteitsartikelen en prima service bij het helaas moeten retourneren wegens tegenvallende kleur van het bedtrekovertrek.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te horen, echter is het geen probleem. Tot ziens op onze site.
Mijn eerste keer dat ik iets bij Smulders online heb besteld. Prima assortiment met goede kwaliteit producten. Zeer goede, intuïtieve website en uitstekend bestel- en betaalflows. Heel snelle levering en nu heerlijk slapen. Aan te bevelen voor anderen en ik ga zeker nog meer bestellen
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en aanbeveling. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.
Levering prima. Overtrek leuk,mooie kleuren.
Hartelijk dank voor uw aanbeveling. Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.
super snel ontvangst
Fijn om te horen dank u wel. Graag tot ziens.
De 2x 1 persoonsdekbedovertrekken zijn uit de verpakking geweest en slordig her verpakt. Niet een visitekaartje voor Smulders. Een betere controle zou niet misstaan. Om cadeau te geven was daarom erg lastig. .
Hartelijk dank voor uw review. Ik zie, dat u inmiddels contact heeft opgenomen met onze klantenservice en er nieuwe dekbedovertrekken naar u toegestuurd zullen worden.
Alles goed maar wel duur.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We proberen ons aanbod in verschillende prijsklassen aan te bieden.
Na 2 dezelfde hoofdkussens besteld te hebben kregen we 2 verschillende aangeleverd. Na 1 telefoontje was het opgelost en de volgende dag kwam er een hoofdkussen binnen wat gelijk was aan 1 van de eerder bezorgde. Dus keurig 1 hoofdkussen geretourneerd. Omdat er na 6 dagen nog geen bericht was dat het weer terug was bij Smulders heb ik gebeld. Er werd meteen actie ondernomen en ik kreeg vrij direct een creditnota over 1 kussen per mail gestuurd. Geweldig opgelost, het bewijs van retournering heb ik nog steeds bewaard en blijf dat ook nog een tijdje doen. Want mócht er nog iets uit voort vloeien, dan is het bewijs nog steeds aanwezig. Maar echt, geen klagen over de klantenservice van Smulders textiel. Ga zo door!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat we het spoedig hebben kunnen afhandelen. Graag tot ziens.
Ruime keuze uit aantrekkelijke motieven. Levering zoals beloofd.
Heel fijn om te horen, dank u wel voor de beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
20.30 uur besteld, volgende dag om 14 uur in huis. Snel en een kwalitatief goed product
Fijn om te horen, hartelijk dank! Graag tot ziens.
de onderverdeling in b.v landelijk; romantisch is moeilijk te duiden. Een andere duidelijker indeling zou prettiger zijn. Verder alles prima.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We nemen uw feedback mee.
Snelle levering en super kwaliteit dekbed
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Goede en vlotte verzending.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
beddengoed is prima van kwaliteit
Hartelijk dank voor uw feedback.
Er zit alleen een klein foutje in de stof van het dekbedovertrek
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Hoeslaken besteld. Snelle levering en perfecte kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Dank u voor uw 5 sterren beoordeling.
Ik bestelde wat beddegoed omdat ik het een en ander moest aanvullen thuis. Werd keurig en snel geleverd, alles was van goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw review. Graag tot ziens.
Hartelijk dank voor uw feedback
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire