Snelle bezorging en prima product

Het zomerdekbed kwam als geroepen met de hoge temperaturen. We liggen er heerlijk onder.

Ik heb al meerdere keren producten besteld bij 's mulders,ik ben dan verzekerd van een snelle levering en goede kwaliteit. Als klant krijg je snel bericht bij evt vertraging,(wat maar weinig voorkomt .)

Prachtige dekbedovertrek

Mooie overtrek van goede kwaliteit en zerr goede prijs.Ik ga hier vaker mijn dekbedovertrekken bestellen.

Super fijn !

Heerlijk overtrek..zo zacht en ligt heerlijk op ons

Niet goed

Overtrekset was goed maar er zat maar een kussensloop bij En die was meteen al kapot

Hoeslaken past niet

We hebben 210x180 hoeslaken besteld maar past niet om de topper

Mooie spullen allemaal en precies zo als op de site zo mooi heel blij met de aankoop

Super mooie, goede kwaliteit

Super mooie en goede kwalieit. Snelle levering

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had een mooi dekbed van Marjolein Bastin en lakens besteld. Snelle levering en de kwaliteit is top. Tevreden klant!

Goede service, snelle verzending, overzichtelijke website

Hele snelle afhandeling van m'n bestelling, veel keuze in mooie producten

snelle levering, goede kwaliteit

Heel tevreden.

Even wennen

Het is een heel dun dekbed en dat was wel even wennen als je normaal zo'n fluffy donsdekbed gewend bent. Maar dat was echt veel te warm, dus daarom voor dit zomerdekbed gekozen, n.a.v. de reviews. Dit dekbed is ideaal voor de warme nachten, soms zelfs nog te warm ;-) Al met al zijn we heel blij dat we dit dekbed hebben gekozen.

Soepel bestelproces en prachtige producten!

Bij smulderstextiel.nl ging ik op zoek naar een fleurig en opvallend dekbedovertrek. En die heb ik gevonden! Het product komt overeen met de foto's en daarnaast ging het bestelproces ook soepel - mail van bestelling en op de hoogte gehouden van verzendprocedure. Erg blij met mijn aankoop!

Mooie kwaliteit.

Wat een mooie kwaliteit dekbed overtrek. We slapen er heerlijk koel onder. Goede nachtrust en het blijft niet aan je lichaam plakken met deze warme temperaturen.

Snel

Prima product. Zeer snelle levering

Ik ben niet te vreden.

1 hoeslaken was goed. Het 2e was scheef genaaid.

snelle en goede levering

de bestelde dekbekhoes en hoeslaken zijn van een fijne kwaliteitn, en de levering was ongelooflijk snel! Zeer tevreden!

Makkelijk te bestellen

Prima lakens, snel verstuurd en geleverd

Prijzig maar met de actie goed te doen

Helaas heb ik de dubbele split hoeslakens vandaag retour gedaan de maat paste niet, heb wel een vraag over de dekbedovertrekken deze zijn wel erg lang te lang had maat 140x200 nodig maar twee stuks waren langer dan 240 dus veel te lang de overige waren plm 220 lang ook te lang maar heb ze gehouden omdat ik ze mooi vind ga ze wel inkorten wel erg jammer overigs,bezorging was wel snel en goed verpakt kwaliteit ook prima Vrg groet

Probleemloos

Probleemloze bestelling en levering. Alles netjes verpakt en snel geleverd.

Het Silvana Hooftkussen is uitstekend. Goede servise bij Smulderstextiel.

Heel goede vlotte afwerking, mooi dekbed.

Goede en vlotte service.

Zeer fijn en koel dekbed

Het dekbed voldoet aan de verwachtingen.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.