Super service

Ik had na een paar keer wassen hoeslakens die heel erg gingen pillen. Na een mailtje mocht ik de hoeslakens terug sturen en kreeg ik het aankoop bedrag weer terug. Wat een service.

Prima.

Goede site met groot assortiment. Geleverd zoals beloofd.

Goed en snel

Goed en snel geleverd.. was de 1e keer dat ik besteld heb. Kwaliteit tot zover goed...

Naden van dekbed gingen op meerdere plekken los. Contact opgenomen met klantenservice. Kosteloos kunnen retourneren en geld retour. Top service!

3 maanden wachten op je dekbed...is niet echt om reclame over te maken

In sept pas leverbaar....niet leuk!!!!

artikel uitstekend, postNL een dikke onvoldoende

De kwaliteit van het product uitstekend. Het pakket had bezorgd moeten worden en ondanks het feit dat ik thuis was, heeft de bezorger het pakket bij een of ander ophaalpunt gedumpt . Na heel veel moeite het pakket getracceerd en zelf opgehaald.

in een woord geweldig

Ik heb mijn bestelling 's avonds doorgegeven en de andere morgen om 10 uur stond Post NL met het pakketje voor de deur

Uiteindelijk goed geholpen

Mooie kwaliteit

Bestelde dekbedovertrekken 2x 1 persoons Essenza Minte, kleur cement snel geleverd. Kleur klopt niet met foto, in plaats van warm grijs is het eerder een warme zand, goudachtige kleur. Voor de prijs van 79,95 per stuk zijn ze ook wat dunnetjes. Doet een beetje goedkoop aan en dat zijn ze niet.

Goed,prima levering,

Instopstrook tekort

Leuk design jammer dat de instopstrook tekort is

Uitgebreid assortiment

Erg prettig dat het assortiment zo groot is. Er is altijd weer wat leuks te vinden. Regelmatig acties

Snelle levering, goede telefonische uitleg.

Goede kwaliteit.

Grote keus. Snelle levering. Heerlijk slapen.

kleuren vallen tegen en materiaal te duur voor die prijs

voor de kwaliteit en kleuren had ik meer verwacht voor die prijs

Fijne bedlinnen

Snelle levering. Mooie spullen ruime keus

Snel en makkelijk bestellen.

Mooie kwaliteit dekbedovertrekken.

Mooi

Ze zien er mooi uit en blijven ook mooi na het wassen

nief leveren en laat leveren en nog geen geld terug gestort jammer hoor

de voorraad te weinig en geld terug duurd ook even . jammer smulder

Tevreden

Er zit wel verschil in de merken Die van Beddinghouse blijven mooi wanner ze gewassen zijn Ervaring met ander merk dat wanneer ze links gewassen zijn er vieze witte strepen komen

Zoals het hoort.

Snel, netjes en duidelijk.

Hoogwaardig product, zeer fijne kwaliteit

Heel fijn flanellen dekbedovertrek, zeer zachte kwaliteit. Perfecte levering.

Heerlijke overtrekken

De dekbedovertrek is super leuk en doen heerlijk fris aan met de bloemen motief. Leuke patronen en slaapt heel comfortabel door de fijne stof.

Precies volgens mijn verwachting!

Prachtige overtrekken van Marjolein Bastin! De volgende morgen zoals beloofd in huis. Ik ben zoals steeds heel tevreden!

snel te bestellen en snel in huis.

Snel te bestellen, snel in huis. goede kwaliteit.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.