Love the quality

Great quality and fast delivery

heel tevreden met de gedane aankoop.

Ik ben tevreden over de aankoop. Wel een punt van kritiek over de mogelijkheid om achteraf te betalen. De manier waarop is niet fijn je bent verplicht om facebook te gebruiken. En ik ben niet actief op facebook en ga dat ook niet doen. Dus heb ik een andere keuze gemaakt. Voorheen was dit niet zo ik kon mijn bestellingen altijd afronden met achteraf betalen.

Klasse

Veel keus, snelle levering.

Alleen jammer dat 1 dag na mijn bestelling het 2e dekbed voor de halve prijs is. Voel me wel een beetje bedonderd. De dekbedden zijn mooi maar als vaste klant verwacht ik dit niet van jullie.

Fijne stof

Dekbed is heel mooi. Had er al 1 met ingeweven ruit. Die is nog mooier.. Stof is zacht enntoch stevig, ligt heheerlijk. Bij niet te hard centrifugeren is strijken niet nodig.

Erg tevreden over webshop en product.

Besteld: Donzen dekbed. €200,- Zeer tevreden, goed verpakt, snelle levering en zeer goed product.

Er loopt administratief en op de site nogal wat mis. Erg jammer

Verkeerde facturen, verkeerde levering, en bovenal zeer trage levering. Besteld in januari en pas nu, half mei, het laatste ontvangen. Wat mij met name tegen staat is dat je pas na het plaatsen van de bestelling hoort dat de goederen niet op voorraad zijn.

Goede kwaliteit dat zich vooral uit in een goede service op maat.

Deze site is gewoon goed, je kunt precies aangeven waar je naar op zoek bent. Heb je alsnog vragen, een belletje en de vriendelijke klantenservice staat met veel kennis paraat om bij het juiste product te komen. De producten zelf zijn van een zeer hoge kwaliteit, afhankelijk van het merk natuurlijk. De door ons gekochte producten bevalen ons opperbest, ze voldoen boven verwachting. Materiaal is goed, kleur zoals op de afbeelding en de levering was precies op het afgesproken tijdstip. Ik zou zeggen niet verder googlen maar gewoon naar Smulderstextiel.nl gaan.

Ruime keuze en super snelle levering!

Lekker snelle service

Goede webshop, veel keus, kwaliteit van producten zijn goed. Snelle levering. Aanrader om hier te kopen

Valt tegen

Sluit niet goed om het matras. Elastiek erg slap

Vage kleuren

Is erg jammer

Mooi dekbedovertrek

Mooi dekbedovertrek

Grote keuze en snelle service

Een fijne website met voor ieder wat wils. Snelle levering en goede administratieve afhandeling.

Top product

Levering was vlot en dat voldeed aan verwachting

snelle service

Eindelijk een plek gevonden waar ze wel de goede maat hoeslakens hadden. Matrassen van 10 cm zijn kennelijk aan het verdwijnen?

Mooi

Mooi, van pandadekbed hoop ik dat hij niet teveel gaat zweten. Van logés tot nu toe positieve feedback hierven. Andere dekbed ziet er goed uit, nog niet gebruikt.

Valt me jammer genoeg tegen.

Een van de slopen behoorlijk scheef en de dekbedden trekken ook scheef.

Goede ervaringen!

Al vaker besteld bij Smulderstextiel en zal ik zeker blijven doen. Overzichtelijke website, snelle levering, netjes verpakt en prima kwaliteit!

Volgende dag bezorgd zoals beloofd

Prima overzichtelijke webshop en fantastisch snelle levering. Deze webshop is een aanrader!

Best teleurgesteld

Ik ben erg teleurgesteld. De dekbed hoezen zijn op de naad veel te kort afgewerkt, waardoor ze allebei al kapot zijn. Al bij de eerste keer gebruiken. Dit vind ik heel erg vervelend en naar. Hier koop ik ze niet voor.

Goede service en snel geleverd.

slechte kwaliteit van de kussenslopen

Snelle levering. maar zeer slechte kwaliteit van de kussenslopen. In een kussensloop zaten wel vier gaten.

Prima producten. Altijd goed verzorgd ingepakt. Snelle levering

Slecht!

Dure Essenza sloop super lelijk afgewerkt!!

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.