snel en correct verzorgd

veel keuze , goede kwaliteit overzichtelijke site

Vlotte levering, goed verpakt, product van goede kwaliteit.

Veel keus en prima kwaliteit.

Er was heel veel keus en na levering thuis, bleek nog eens de prima kwaliteit.

Mooie website, snelle levering.

Mooie website, snelle levering.

Bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen en de levering is heel vlot verlopen.

Super mooi

Snel geleverd en super mooie product

Goede kwaliteit

Mooi textiel, kwaliteit is goed, enorm veel keuze.

Prima.

Goede kwaliteit, snelle bezorging ko

Snel en goed !

Niets op aan re merken. Goed product en snelle levering binnen de aangekondigde tijd. Wat wil je nog meer ?

geweldig

snelle afwikkelin g bestelling. bij notastand supervriendelijke hulp bij bijbestelling. in een woord tof

Prachtige artikelen

Snelle levering van altijd kwalitatief goede spullen. Duidelijke website. Goed gecommuniceerd over levering

Teleurstelling

Ik bestel een peuterdekbedovertrek maar krijg een 1 persoons dekbedovertrek. Vervolgens veel gedoe om het pakket te retourneren. Medewerker klantenservice was niet bepaald meedenkend/meewerkend ingesteld. Ga hier niet meer bestellen.

Super service

Mooie website, snelle verzending, goed verpakt

Goede snelle service en netjes verzorgd

Goede ervaring

Ik had een fout gemaakt met bestellen, de ene stoel die foutief besteld was, is na afspraak opgehaald. Het teveel betaalde door ons zal worden terug betaald.

hele mooie kwaliteit

Ik vond het eng om via internet te bestellen, maar de kleur en kwaliteit waren boven verwachting uitstekend.

Moeilijk een keus te maken uit het grote en mooie assortiment

Een uitgebreide collectie en een snelle levering.

Super winkel

Ben blij met het assortimemt

Wat een geweldig bedrijf!

Kwaliteit. Keuze Snelheid van je bestelling. Ik kan niet anders zeggen, als je iets wilt bestellen, ga naar Smulders. Daar slaag je altijd.

Prima, vooral goede hoeslakens

Hoeslakens prima, dekbedovertrekken beetje kreukelig.

Goeie service

Ik had een prachtig dekbed besteld. Maar toch te weinig groen voor in de slaapkamer. Kon niet inloggen om het retour te sturen. Gemaild en prima geholpen. Vorige week terug gestuurd vandaag retourbedrag op de bank.

Snel en efficiënt

Website zeer klantvriendelijk en het wordt waargemaakt

Prima dekbedovertrekken

Gemakkelijk bestellen, hele snelle levering en prima dekbedovertrekken

3 hoezen besteld. Mooie kwaliteit. Ook de waterdichte hoes voelt zacht aan.

zeer tevreden

prachtige dekbed hoezen en snel geleverd Top!!

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.