Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

Prima geregeld

Snel en goede service

Oké

Had de kleur iets feller verwacht....

Stijlvol

Een heel mooi en stijlvol dekbedovertrek. Mooi afgewerkt en een prachtig dessin.

Perfecte service

Perfecte service

Een heel leuke sprei

Ik moet eerlijk zeggen dat de sprei tegenviel omdat de andere kant anders is hoewel hij staat afgebeeld als zijnde dat beide kanten hetzelfde zijn, dit vond ik misleidend maar ben er nu wel blij mee. Hij valt ook mooi om mijn bed. Mvg, Coby Alonso Rivas

Topkwaliteit en topservice

Zie hier boven

Prachtig dekbed maar met scheur

De overtrek is heerlijk zacht en met een mooie print maar toen ik hem kreeg zat er een scheur in de naad. Makkelijker te repareren dan om het terug te sturen dus uiteindelijk geen groot probleem. Na klacht een kleine compensatie gekregen dus netjes opgelost

Slechte ervaring

Beschadigd dekbed Kon omgeruild worden als post en nl de nieuwe afgeleverd wordt. Mooi niet. Verkeerde voorlichting. Mocht het beschadigde dekbedovertrek verrekenen met 10%korting. Stelt dus niks voor

instopstrook dekbedovertrek

Ik heb een Damai 1 pers dekbedovertrek gekocht, nadeel vind ik dat de instopstrook aan de korte kant is voor een matraslengte van 2.20 En de dikte is 25 cm dik dus goed instoppen is lastig. Dus houd hier rekening als je een lang bed hebt. Zijn alle overtrekken van deze lengte dan bestel ik helaas niet weer bij jullie. Overtrek verder is mooi en fijne stof.

Veel keus, Bestelling prima uitgevoerd!!

De keuze is reuze! Heb snel een keus gemaakt Want ik werd door de kleuren geraakt! Snel besteld, de volgende dag in huis.. Nu voel ik me nog beter thuis!!!

Voldoet aan onze wens.

Prachtig mooi ,ruim qau afmeting,ook de kleuren zijn fantastisch Je zou er wakker bij willen blijven.Ook de kussenslopen zijn ruim.Goed,nee ,prachtig product.

Slechte kwaliteit, kreukt vreselijk!!

Voor deze prijsklasse verwachtte ik een dekbedovertrek van goede, degelijke kwaliteit. Helaas kreukt de stof vreselijk en staat dit heel erg slordig! ( ik heb het overtrek op spoelprogramma gewassen en daarna aan de waslijn laten drogen en dus niet in de droger gehad). Ik heb dit gemeld en foto's gestuurd, maar ik krijg niet echt een serieus antwoord terug, helaas. Ik had toch echt een ander beeld bij Smulderstextiel...

Niet geweldig

Heb nog niet alles ontvangen.

Mooie kwaliteit en super snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Gelukkig mn dekbedovertrek gevonden naar mijn zin. Gewassen en tijdens het strijken kom ik erachter dat er een stuk vd zoom los is. Na een telefoontje kreeg ik korting ,een evt nieuwe mocht ook. Prima service!

Snelle levering. Mooie kwaliteit

ziet er goed uit

Kleur

De kleur kwam niet overeen met de site

Ene dag besteld, andere dag in huis. Super!

Valt tegen qua kleur en patroon wijkt het af

De kleuren van het bedovertrek wijken af van het plaatje jammer valt tegen zelfs het patroon is iets anders!

Goed verzorgd

Alles binnen zeer korte termijnen afgewerkt. Wij hadden beddengoed besteld. De maten van het geleverde kloppen niet met de opgegeven maten van het bed.

Super mooie dekbedovertrek en snel geleverd

Ruime keuze in dekbedovertrekken en de volgende dag al geleverd

Goed geregeld bij Smulders

Snel en correct

Top alles naar wens gegaan

Alles is super snel en naar tevredenheid gegaan. Ook zeer tevreden over het product.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.