mooie dekbedovertrekken tegen goede prijs

echt mooie dekbedovertrekken, ruime keuze voor elk wat wils, prima kwaliteit en redelijke prijzen

Niet altijd kwaliteit

Snurk dekbedhoezen en split hoeslaken besteld. Levering van dekbedhoezen verliep snel, kwaliteit Snurk is bekend en voldoet zoals verwacht. Het hoeslaken liet 10 dagen op zich wachten. Op zich geen probleem. Echter, het katoenen split hoeslaken van Snoozing voldeed echter bij lange na niet aan mijn verwachtingen. De split is niet 90 cm maar slechts 70 cm en is te kort. Het flexibele deel van het bed is daardoor niet goed bruikbaar. Het hoeslaken sluit niet aan om de matras. Er zit slechts een kort stuk elastiek bij de hoeken, daardoor flubbert het laken aan alle zijkanten, boven- en onderkant. Het laken blijft niet strak gespannen om de matras terwijl je erop ligt. Kortom: voor een bedrag van € 89,95 had ik een betere kwaliteit verwacht.

Was een super ervaring

Zelfde dag besteld, zelfde dag nog in huis voor bij betaling. Super service. En goede kwaliteit. Ik ga zeker. vaker bestellen. Plus leuke bezorger:-)

Besteld makkelijke side, snelle levering top

Heel mooi kwalitatief dekbed overtrek

Makkelijk te bestellen, ruime keuze en zeer snel afgeleverd. TOP!

goede service

maar ik vind jammer dat ik dan bericht krijg op mijn oude email

Mooi product en jullie doen wat jullie beloven.

Zie hierboven

Prima geregeld, alles volgens afspraak afgehandeld

De bestelling was goed en op tijd verwerkt en afgeleverd op het juiste adres.

goede service vandaag besteld morgen in huis.

Snelle levering, warm dekbed maar print ziet er goedkoop uot

Snelle goede levering Heerlijk warm flanellen De print, uitstraling ziet er zeer goedkoop uit, kwaliteit kleur is niet wat we ervan verwacht hadden.

Mooie kwaliteit

Prima kwaliteit. Levering zoals belooft. Redenen voor meerdere bestellingen.

Zoals besteld, ook aangekomen.

Snelle bezorging, product in orde, en naar wens.

Alles was goed.

Het hoeslaken zag er prima uit. Het paste perfect op ons bed.

Alles was goed.

Het hoeslaken zag er prima uit. Het paste perfect op ons bed.

Website is een beetje onoverzichtelijk vanwege het grote assortiment

zie boven

Mooi hoeslaken.

Mooi hoeslaken.

Prima product,goede kwaliteit.

Mooie dekbedden en snelle bezorging.

onvolledige bezorging

Ik heb nog niet alles ontvangen, terwijl ik het betreffende artikel wel steeds zie langskomen in advertenties(, alsof het gewoon op voorraad is)

Niet blij

Ik ben ontevreden over de klantenservice. Systeemwereld gaat voor de menswereld. 3 matten besteld. 1 zou worden nageleverd. Tot zover prima. Ik nam 2 matten in gebruik. Nummer 3 kan niet worden nageleverd. Ik dacht (naïef), u levert een complete set en ik stuur 1 mat terug. Dit was alleen mogelijk als ik eerst nog een 4e mat kocht. Mat nr 2 zou na retour worden gecrediteerd. Vanuit coulance mocht ik uiteindelijk 2 in gebruikgenomen matten terug sturen. Ik hoop dat ik mijn geld nog terug krijg. De niet geleverde mat is keurig het geld teruggestort. Tip1: overleg met de klant of deze de bestelling in 1 wil of in stukjes. Tip2: bedenk een ander proces ingeval de vergissing aan uw kant ligt. Blijer was ik geworden van: we reserveerden de set van u en na ontvangst van mat nr 2 sturen we u alles op. De 60 euro rond dit hele verhaal inmiddels besteed bij n concollega van u. ☹️

Veeeel te duur voor de kwaliteit

De prijs staat niet in verhouding met de kwaliteit

Het zou fijn zijn als je buiten de standaardmaten ook, matrashoogte tot 25 cm. Ook b.v. 30 cm. Matrashoogte zou kunnen bestellen. 40 cm. Is weer aan de hoge kant. Is het mogelijk andere maten te bestellen?

Snelle levering,prima kwaliteit

Al vaak bij jullie dekbedovertrekken gekocht!, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Goed en Snel

Prima spullen tegen redelijke prijs. Snelle levering.

Goed product Goede afhandeling bij je bestelling Was nu iets vertraagd maar werd keurig vermeld Ik ben super tevreden

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.