Super service

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling; ik ben er blij mee!

Goede kwaliteit en een leuke print

Bestelling werd zeer snel geleverd en was zeer naar tevredenheid van onze dochters!

Uitgebreide keuze Prima kwaliteit Snelle bezorging

Helemaal tevreden. Goede afhandeling.

Nergens problemen mee gehad. Doen we zeker nog een keer.

Zeer tevreden met het product en de snelheid van afleveren

In de ochtend bestellen en 's avonds op mijn bed .in een woord geweldig

goede service

Bezorging via Post.nl niet goed. Laatste pakje werd voor de deur gelegd en voordat we de deur open konden doen was de chauffeur weggereden. Stel dat we niet thuis waren!!!!!

duidelijk en snel

er zit al wel een gaatje in het nieuwe hoeslaken!!

Supersnelle levering, ruime collectie en prima webshop

Supersnelle levering, ruime collectie en prima webshop

Ik heb een retourzending gedaan met prima afhandeling

snelle levering, top kwaliteit beddengoed

Vandaag besteld, de volgende dag wordt de bestelling al gelijk geleverd. Het bedden goed is van topkwaliteit en ziet er mooi uit

Ik heb een fout gemaakt mer bestellen

Ik had een topper bestelt extern,maar de combinatie met het bestelde is niet wat ik er van verwacht. Mijn fout

Slechte kwaliteit

Waterdichte molton besteld a €64.95 Bleek een waardeloze kwaliteit. Bleek bij uitpakken gewoon kapot op de naad. Erg waardeloos gestikt. Als ik de molton om me topper zou doen, zou de hele stiknaad overal doorscheuren. Me hoeslakens daarin tegen waren super. Maar door deze ervaring zou ik nooit meer bij Smulders textiel nog iets bestellen.

Heel fijn zacht en mooi

Afgezien van onduidelijke informatie toch goed

Ik kreeg onduidelijke informatie omdat ik tot nu toe 2 deelleveringen heb ontvangen terwijl er 1 directe levering en 2 naleveringen in begin juni waren bevestigd. Nu, bij de 1e nalevering, blijkt dat er dus 1 directe levering en 2 naleveringen komen.

top product

nvt

Niet wat te verwachten was

Mooi plaatje maar werkelijkheid lijkt er niet op.

alles volgens afspraak

super

Alles perfect en snel verlopen

Is Prima!

Snelle levering, en gemakkelijk in de brievenbus!

Product in goede staat en snel geleverd.

Mooie producten

Besteld, volgende dag in huis en prachtig beddengoed. Heel blij mee!

Product voldeed niet aan wat er op de website staat. De instopstrook die eraan zou zitten zit er niet aan. Jammer...dit maakt het vertrouwen om online te bestellen een stuk minder...

Website is prima, het bestelde werd snel geleverd. Jammer is alleen dat het dekbedovertrek in kleur afwijkt van wat op de site getoond wordt. Trouwens niet alleen op de website van Smulders. Op de website staan heldere kleuren, terwijl het overtrek wazige kleuren heeft. Niettemin een mooi overtrek en lekker zachte stof.

Schitterend

Staat heel mooi in onze slaapkamer kleuren passen heel goed bij de muur. Strijkt ook mooi glad

Goede producten, fijne service.

De website van Smulders textiel is eenvoudig in het gebruik. Er is een ruime keuze aan producten, van goede kwaliteit en in mooie kleuren. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering, ook als iets wat later geleverd gaat worden.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.