Altijd tip top in orde

Snelle levering en prima tevreden over het materiaal

Goed en snel geholpen.

Ik heb voor mijn zieke man een dekbed en twee overtrekken gekocht. Nu vond ik de prijs wat aan de hoge kant maar het is wel kwaliteit. Je kan duidelijk zien dat het geen rommel is. Ook met wassen en daarna strijken blijft alles goed in vorm. Zal zeer zeker Smulders textiel aanbevelen.

Snel in huis!

Snel geregeld maar post nl bezorgde pas na het weekend als je vrijdags besteld dat was dus niet super

Uitgebreide collectie, mooi materiaal.

Tevreden.

Perfercte aflevering

Materiaal voldoet uitstekend aan onze wensen. Daarbij ook nog een supersnelle levering. "Vandaag besteld, morgen uitgespreid op bed." Inderdaad !

Super snel geleverd

Mooi dekbed hoes. Ben er heel blij mee!

top service

heel blij mee ,met het dekbedhoes en alles op tijd geleverd.

KWALITEIT

Goede website, makkelijk vinden wat je zoekt, snelle en correcte levering, fijn beddengoed (en dat is natuurlijk ook heel belangrijk)

Het bestellen gaat makkelijk en de service vind ik erg goed. Wel prijzig maar dat is het dubbel en dwars waard.

Snelle levering en ruime keuze

Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering

Goede producten, snelle levering

Heel goede ervaring.

Betrouwbaar.

Ruime keuze, goede kwaliteit, snel geleverd. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Goed en snel geregeld

Goede kwaliteit zeer snel geleverd en goed op de hoogte gehouden via de mail echt een goede service niks aan veranderen

Zeer tevreden!

Prettige webshop ,Goede uitleg bij de producten waarbij ik precies de juiste keuze heb kunnen maken met kussens en beddengoed Mooi snel bezorgd in nette Verpakking.

is fijn en duidelijk

is fijn en duidelijk

Alles goed!

Bezorging snel, toen ik een vraag had over hoe het item te wassen kreeg ik snel antwoord, kortom helemaal goed!

Mooie dekbedovertrekken en snelle levering

3 dekbedovertrekken gekocht voor een peuterbed. Alle 3 erg mooi en leuk. Komt overeen met de foto's. Goede communicatie via de mail over de bestelling. Snelle levering.

Fantastisch klantvriendelijk

Pakket op tijd en volgens afspraak geleverd

Ook met retourneren in één woord helemaal af.

Prima service dus...

Grote collectie.

Top hoeslaken

Een hoeslaken die ruim op de topper past, ligt heerlijk, krimpt niet

Goed geregeld

Ik had eerst een verkeerde kleur besteld. Pakket werd ontzettend snel geleverd. Toen ik het retour stuurde kreeg ik al gauw een bevestiging. Vervolgens een ander dekbedovertrek besteld....weer vlot geleverd en deze was fantastisch. Voor mijn gevoel loopt de logitiek daar als n goed geoliede machine

Snelle levering en fijn product

Fijn satijn kussen , ligt heerlijk , mooie kleur

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.