Prima kwaliteit

Fijne katoen, netjes gemaakt.

Prima geholpen

Prima geholpen

Het is een mooi product en het is op tijd bezorgd.

Het is een heel mooi product.

Mooie print

Super blij met de overtrekken. Ze staan erg mooi op het bed van mijn dochter

Korrekt duidelijk

Heel mooi dekbed ben zeer tevreden

Goed product met goede service.

Toen bleek dat mijn hoofdproduct (4-seizoenendekbed) niet leverbaar was op de afgesproken datum, heb ik daar bericht van gekregen via de mail. Toen ik daar niet al te positief op reageerde (wachttijd meer dan een maand!) werd ik meteen em correct geholpen door de klantenservice. Binnen een dag was er een passende oplossing en 2 dagen later had ik alles in huis, mét een kleine financiële coulance. Al met al 5/5, en ik ga hier weer bestellen wanneer ik dat nodig vind.

Doen wat ze beloven

Veel keus, goede kwaliteit en snel in huis

Service is goed

De service en behulpzaamheid zijn goed. Echter de kwaliteit van het flanellen dekbedovertrek is niet bijzonder. Moet van dit merk niets meer hebben. Zag er leuk uit, maar was van mindere kwaliteit bij het uitpakken. De webshop is verder in orde.

zeer goed

Snelle levering. Goed verzorgd afgeleverd.

Prima.

Het kleedje is mooi.

Correcte en snelle levering van een kwaliteitsproduct.

De door mij bestelde hoeslakens en kussenslopen werden snel en correct geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is prima!

Valt tegen

Ik had een dikke badmat verwacht, maar het lijkt meer op een grote dikke handdoek

Valt Tegen

Helaas was het KatoenSatijnen dekbed hoes slecht gestikt, bovennaad was los. Ik zag het pas na het wassen en zelf maar vast gemaakt. Jammer

Fijne dekbedden

Beter Bed kon bedtelde dekbedden niet leveren. Dus zijn we naar Smulders Textiel gegaan. De bestelde dekbedden waren in no time gelverd. Super.

Maanden wachten op bestelling

Wegens overmacht kan Smulderstextiel niet op tijd leveren. Meer dan twee maanden levertijd is niet fijn wanneer er op de site staat dat er binnen een paar dagen geleverd kan worden. Sorry, ik houd niet van slechte reviews schrijven, maar wanneer er in deze situatie ook geen tegemoetkoming gegeven kan worden, wil ik toch een eerlijke review geven. We wachten nu echt te lang. Hopelijk krijgen we de bestelling nog binnen.

kwalitatief mooie artikelen en ook bezorging prima.

Heel leuke ervaring . ik kan het iedereen aanbevelen.

Heerlijk warm dekbedovertrek.

Een heerlijk warm dekbedovertrek. De kleur is wel iets anders. Iets fletser dan de kleur dan de foto.

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van beddengoed

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van bed

Goede keukenhanddoeken.

Prima afdroogdoeken. Leuke kleur.

Een prachtig wit plaid ontvangen!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snelle correcte levering

Product voldoet aan de verwachting

Veel keuze , vlotte levering Voor herhaling vatbaar

Niet gekregen wat ik besteld heb.

Heb 3 kussens besteld . Waarvan 2x medium en 1x stevig. Maar heb gekregen. 2x stevig en 1x medium. Dus niet wat ik besteld heb.

de bestelling kwam supersnel en precies goed

Ik bestelde de kleur zoals te zien op mijn pc , dat was een gok , maar het was precies goed. Kwaliteit zoals verwacht en de volgende dag geleverd.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.