Duidelijke website...goede produkten..snelle levering

Prima leuke site

Bepaalde stukken ontvangen maar dekbed hoezen nog niet. Komt april maar wel betaald. Ik wacht af tzt kan ik beter beoordelen.

Slechte kwaliteit

Het bestelde dekbedovertrek kwam vaal en pluizig de verpakking uit. Na het wassen bleven de kleuren vaal en bleek de naad in èèn van de kussenslopen gescheurd. Weggegooid geld.

Uitgebreide keuze

Ik heb een prachtig dekbed overtrek besteld als cadeau voor onze dochter en het werd supersnel bezorgd!!

doen wat ze moeten doen.

bezorgen snel zonder problemen.

Prachtige kwaliteit en perfecte pasvorm

De hoeslakens passen perfect om de matrassen omdat er langs het hele laken elastiek zit.Super glad. Prachtige kwaliteit ook.

Vriendelijk geholpen

Goede Klantenservice Jammer dat de dekbedovertrekken niet aan mijn verwachten voldeden!

valt tegen

2 1-persoons dekbedhozen besteld van Snoozing. De stof vind ik tamelijk dun en 1 hoes is scheef genaaid of scheef geknipt

Vlot en goed geleverd.

Dekbedovertrek werd probleemloos en vlot afgeleverd. Kleur kwam niet goed overeen met kleur op internet.

Prima service, nette verzending

Bestelling niet in voorraad

Lege winkel

Kleur kwam niet overeen met plaatje

Ik kreeg een overtrek met een grote witte streep van links naar rechts over het geheel en daarbij kwam de kleur niet overeen met het plaatje.

Fijne en duidedelijke site.

Snelle levering en een mooie kwaliteit

Makkelijke website, goede producten en snelle levering

Overzichtelijke site. Groot aanbod. Gemakkelijk besteld en supersnel geleverd!!

Precies goed!!

Producten snel geleverd en past goed op een bed van 160 X 200. Over hoelang de producten goed blijven is natuurlijk nog niets over te zeggen.

slecht

heb zo lang moeten wachten op het product; elke week alweer een uitstel van leverings datum en het zou een cadeau zijn voor verjaardag helemaal niet op rijd; een maand later geleverd vreeslijk

Besteld en de volgende dag al geleverd

Goede service en goede kwaliteit geleverde. Heel mooi design

Geweldige winkel!

Nette en goed werkende website, makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering zoals beloofd! Producten van uitstekende kwaliteit en ook duidelijke informatie over de producten! Hartelijk dank!

Tot in de puntjes verzorgt en afgeleverd.

Snelle aflevering en keurig op tijd.

Mooie producten en goede service

Betrouwbaar bedrijf. Levert snel. Goede klantenservice.

Vind het materiaal een beetje goedkoop lijken.

snel geleverd - kwaliteit zoals aangegeven

Kwaliteit zoals aangegeven op de website Snel geleverd

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.