Webshop is prima, maar kleuren kloppen niet, de flanel is echt vaal van kleur

De plaatjes bij het beddengoed zien er mooi uit, maar in het echt zijn de kleuren heel anders, zeker bij flanel. Jammer..

Snelle service en mooie kwaliteit

Goede site, makkelijk en snel bestellen en op tijd bezorgd!

Super !

Fijne website , snelle goede levering. Fantastisch product. Goede prijs _ kwaliteit

Niet alles kon in één keer verzonden worden, maar 2 dagen later was de andere bestelling er ook.

Een heel fijn sinterklaasfeest voor mijn kleindochter

Ze heeft er heerlijk onder geslapen dank aan Sinterklaas

Pima service

Snel en op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Een fijne services.

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering en de keuken- en theedoeken zijn van bijzonder goede kwaliteit

zeer goed

Prima nachthemd. Mooie stof en pasvorm.

Smulderstextiel.nl is aanbevelingswaardig

Al vele jaren bestel ik met regelmaat ons beddengoed,wat keurig verpakt wordt ontvangen.De kwaliteit en grote keuze is aanbevelingswaardig !!!

superblij

Ruime sortering Leuke kortingen Goede kwaliteit Snelle levering

Nou het past en beetje te precies

Iets ruimer had mooi gewijst. Mooie materiaal in ieder geval.

Hele fijne kwaliteit

Dat het mooi op tijd was en erg mooi zijn

Altijd in orde

Altijd in orde

Snel en goed geleverd.

Zie bovenstaande.

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit en correcte levering

Prima kwaliteit

Snel verzonden, is een uitstekende kwaliteit. Alleen de post had op een ander adres afgegeven maar het is goed terecht gekomen

Snelle levering.

Prima product. Prijs kwaliteit is prima. (wel met korting) ;-)

Mooie goede kwaliteit

Snelle levering en mooi goed materiaal

Blij met de set. Het enige waar ik tegenaan loop. Wij hebben 2 1 persoonssets op ons bed liggen. En nu zijn de slopen niet hetzelfde patroon. Maar ik ben al blij dat de kleur hetzelfde is.

Uitstekend.

Geen enkel minpunt als alleen, dat de kleuren van de dekbedhoezen niet helemaal overeenkomen met de foto's. Gefotochopt???

Snelle levering, prima kwaliteit

Prima levering en echte WALRA kwaliteit!

Prima communicatie en levering!

Met zijn 2en onder één dekentje

Aangeschaft zodat mijn vriend en ik samen onder één dekentje op de bank tv kunnen kijken. Voelt zacht aan. Dun maar houdt op zich de warmte vast. Wel heel veel witte pluisjes die loslaten (zelfs na gewassen te hebben). Prijskwaliteit-verhouding is dus zo-zo.

Snelle services

Verder weet ik het nog niet ligt nog infepakt

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.