Goede. Kwaliteit

Dit was mijn tweede bestelling maar de service kwaliteit is super

hele goeie ervaring ,snel en klantvriendelijk

ik ga zeker weer bestellen bij jullie

Zeer snelle levering

Avond besteld, andere dag in huis! Helaas was de kleur van het dekbed andere dan verwacht. Na retourzending binnen 2 dagen geld terug. Netjes!

Veel keuze, goede service en fijne kwaliteit

Heerlijke dekbedovertrek

Mooie flanellen dekbedovertrek mooie kwaliteit en een ruime instop strook, En de bestelling snel in huis.

Veel keus in beddengoed voor een mooie prijs!

Drie dekbedovertrekken en hoeslakens, een kussen en vierseizoenendekbed gekocht bij Smulderstextiel. Alle producten snel geleverd en van goede kwaliteit. Ligt erg lekker! Enige minpunt is dat de opbergtas voor het dekbed op twee plekken aan de rand gescheurd was, het dekbed was gelukkig niet beschadigd.

Bij smulderstexiel zijn ze klantvriendelijk

Ik kocht mooie flanellen lakens en de volgende dag waren ze al thuis. Bij het openen zag ik dat 1 hoes van het hoofdkussen heel scheef was geknipt. Ik heb er een foto van genomen en een mailtje gestuurd. Binnen het uur had ik een antwoord en werd mij een voorstel gedaan. Ik mocht de overtrek set terug sturen. Maar omdat ik het zo een gedoe vond om alles terug te sturen hebben ze mij gewoon een nieuwe hoes gestuurd. En die arriveerde de dag erna.. top service !!

Mooie collectie beddengoed

Veel keuze bij Smulderstextiel en een goede overzichtelijke webshop. De sprei die we hebben gekocht geeft helaas na het wassen nog steeds witte pluisjes af. De flanel dekbedovertrek voor onze zoon is prachtig en heerlijk warm

Mooie kwaliteit

Ben uiterst tevreden. Mooie kwaliteit, voelt fijn op de huid.

binnen 16 uren product in huis

Na avonds de bestelling gedaan te hebben, hadden we het de volgende dag al in huis. De bestelling was precies wat we wilden juiste kwaliteit en prijs. Super!

Uitstekend ben zeer tevreden,top

Snelle service, redelijke kwaliteit

Snelle goede service. Kinderdekbedden van Goodmorning waren leuk maar kwaliteit valt wat tegen. Heel erg dun.

Prima product, prima bezorgd.

Volgens afspraak bezorgd!

Zeggen wat ze doen. Doen wat ze zeggen.

Super mooie kwaliteit. Heel mooi en goede verpakking en snel geleverd

mooie artikelen van een goede kwaliteit

Onze eerste aanschaf van dekbedovertrekken en onderhoeslakens via Smulders is prima bevallen

super

deze 2 dekbedovertrekken met lweuk decor van de papegaaien slaapt heel heerlijk zacht. ook ging met opmaken van het bed, het dekbedovertrek heel gemakkelijk over het dekbed. ben er blij mee.

Snelle levering, product zoals omschreven

Duidelijke site , alles goed te vinden of op te zoeken. Snelle levering en prima product

Prachtige kwaliteit, kleur. Fijn zo snel na bestelling in huis.

Zie hier boven

Overzichtelijke site, snelle afhandeling

Helaas vond ik niet wat ik zocht, nl goudgele dekbedhoes in katoen-satijn kwaliteit. Maar met de terracotta kleur die ik nu heb ben ik ook tevreden.

Toppie

Een heeeeeerlijk fijn en mooi dekbedovertrek. Goede service. TOP

CLIENTMINDED

ALLES KLOPTE EN ALTIJD EN OVERAL EEN VRIENDELIJK WOORD> SMULDERSTEXTIEL: OM VAN TE DROMEN.

zeer tevreden

Mooie kwaliteit snelle nette levering

zeer tevreden

ik heb mijn bestelling heel snel geleverd gekregen. mooi kwaliteit van de dekbedovertrekken.

Snel geleverd.

Keurig verpakt, snel geleverd mooie kwaliteit.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.