Goede producten

Het is plezant als het de volgende dag wordt geleverd

Erg tevreden

Mooie producten, snelle en nette levering

Snel geleverd goede kwaliteit mooi design

Prima !

Erg tevreden over aankoop en snelle nette verzending . Top!

Goed verpakt

15 oktober bestelling gedaan, 23 oktober nog steeds niets binnen.

Ik wacht al een week op mijn bestelling. Er wordt reclame gemaakt dat het dezelfde dag nog wordt verstuurd, maar een week later heb ik nog steeds niets binnen. Het probleem is heel netjes opgelost Het pakket is gelukkig na een week gevonden en opnieuw verstuurd. Deze was binnen een dag binnen

Heel tevreden!

Product eenvoudig te bestellen, snel geleverd en mooie kwaliteit voor een leuke (actie)prijs.

super

prachtig dekbed van goede kwaliteit en mooie kleur

Goede website. Prima organisatie. Snel geleverd.

Mooi, goede prijs en snel

‘S Avonds besteld, de volgende dag in huis.

Goede kwaliteit, en past heel mooi om de matras.

Super snelle levering

Ze doen wat ze beloven Is in deze tijd heel wat waard Chapeau

Snelle levering goede kwaliteit voor een mooie prijs

Snelle levering van een kwalitatief goed produkt dat ook nog eens mooi geprijst is

Snelle service en zeer ruime keuze.

Zeer groot assortiment, voor elk wat wils.

Tot nu toe goed 1x besteld

Matig tevreden over levering

De kussenslopen die ik kocht zijn wel in orde maar bij de bestelling had ik gevraagd, gezien ik in Edegem woon, om deze af te leveren bij dagbladhandel Stas in Edegem. Levering werd verstuurd naar een klein winkeltje in Berchem.

snel!!!

Voor herhaling vatbaar

Kwalitatief goed. Vaste kleur. Blijft mooi in model.

Voelt prettig

Lekker warm maar aan één kant bedrukt

GE-WEL-DIG !!!

Voelt HEERLIJK ZACHT! SUPER KWALITEIT ! Voor herhalng vatbaar !!! Tot 'n volgende keer.

Fijne snelle en duidelijke service. Netjes alles vermeld bij het product

Helemaal tevreden

Prachtige stof, mooie kleur!

Zeer tevreden met deze overtrekken! Prachtige stof, dekbed blijft goed op zijn plek zitten.

Best nog een keer te doen.

Fijn bij annuleren dat er snel wordt teruggestort.

Goededekbed hoezen mooie kleuren maar ik baal er alleen van dat ik woensdag avond mij pakket krijg en tot mijn verbazing zie ik de volgende dag op televisie een aanbieding met de 2. Voor de helft van de prijs gr

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.