Erg goed!

Twee keer zelf de verkeerde besteld, eenvoudig retourneren en nieuwe bestellen, geen probleem.

Volop keuze en in het echt nog mooier

snel geleverd

Super snelle service, een top overtrek uitgekozen. Snel in huis.

Prachtig materiaal.

Heerlijk warm, Ik twijfel wel aan de dikte,zal het warm genoeg zijn als er echt een strenge winter komt?

Goede service.

Het bestelde is door Smulderstextiel naar Frankrijk gestuurd. Dat is perfect en binnen een week goed gelukt. Fantastisch,

Top en heerlijk

Werd volgende dag al bezorgd in mooie verpakking. Heb flanellen overtrekken besteld en hoeslakens. Nou in 1 woord geweldig. Heerlijk zacht en warm. Mooi ook met die vogeltjes. Geweldig product

een keurige en snelle service!

Smulders textiel heeft een heel ruime keuze in bedtextiel. De dekbedovertrekken zijn volgens verwachting. We zijn heel tevreden.

Rijk gevoel onder de lakens!

Erg blij met mijn aankoop bij Smulderstextiel. Gezien in tv reclames, overzichtelijke website, ruime keuze, niet alleen overtrekken. Ik ben gegaan voor een flanel dekbedovetrek, mooie print, heerlijk zacht. Daarbij een dekbedovertrek voor een 240x220 dekbed, ziet er uit als een gebreide deken maar lekker katoen. Mooie print, mooie kleur. Gebruik het als sprei, mooi en handig. Tevens een nieuw kussen nodig, de omschrijvingen en advies heeft geholpen bij de juiste keuze. Redelijke prijzen, snelle levering en voor mij ook belangrijk keuze achteraf betalen (Klarna). Contact gehad via mail, prima service ook. Slaap er nu al een paar nachten onder/op, TOP!

Ruime keus, goede service

Zeer ruime keus, duidelijk gerangschikt en goede service. Snel geleverd.

Routineren 'n probleem

Ik heb nog weinig ervaring . nog maar net klant Maar wil iets routineren maar het lukt me niet

Goede deal!

Had dekbedovertrek gekocht. Na 2x wassen trok het helemaal scheef. Kon het terugsturen en na 1 week had ik mijn geld terug.

Kreeg van mijn tweede dekbedovertrek nog de helft van het bedrag terug. Ik was net een dag te vroeg met bestellen maar kreeg toch de korting

Te Duur dekbed

Ik kreeg vorige week mijn bestelde synthetische dekbed. Viel tegen. Het is een vier seizoenen dekbed wat aan elkaar geklikt wordt. Maar er zitten maar een paar klikknoppen aan. Bij een breed dekbed blijft dit niet goed liggen. De verpakkingshoes was gescheurd toen ik de doos opende. De hoes was veel te klein voor een dergelijk dekbed. Al met al ben ik niet zo tevreden.

Heerlijke zachte stof, mooi patroon.

Zeer tevreden over de kwaliteit.

Prima afgehandeld, zoals het hoort. Kwaliteit volgens verwachting.

Zeer snel en een prachtig dekbed

Snel en goede kwaliteit

Volgende dag geleverd, product zoals aangegeven op de website

Top!!!!!!

Geweldig mooi bedlinnen en service zoals belooft vandaag besteld morgen op bed. Klasse. Ik kom vaker shoppen

Zeer tevreden!

Voor het eerst besteld en een aantal artikelen retour gezonden omdat de kleur helaas tegenviel. Zeer snelle afhandeling van de retourzending en terugbetaling. Ik bestel graag opnieuw. Mijn vertrouwen hebben ze!

Slecht in elkaar gestikt

Hallo, Ik heb onlangs een dekbedovertrek bij u gekocht echter kwam ik er pas later achter dat de achterkant zeer slecht aan elkaar gestikt is. Ik heb het verpakkingsmateriaal niet meer maar ben niet tevreden met het artikel. Wat nu?

Prima spullen, wel heel vervelend dat ik ze een week later voor 75 euro minder kon kopen

Smulders textiel heeft prima beddengoed. Wel vind ik het heel vervelend dat ik een paar dagen na mijn bestelling mijn dekbedhoezen veel goedkoper had kunnen bestellen. Ik was dan 75 euro goedkoper uit geweest, want iedere tweede dekbedovertrek heeft 50% korting. Ik hoop dat Smulders textiel mij nog iets compenseert.

Snelle goede service

Ik heb het pakketje in goede staat ontvangen. Mooie kwaliteit, ik ben zeer tevreden .

top kwaliteit

een winkel die mijn vertrouwen dik heeft verdient. goede kwaliteit van bedengoed. snelle levering en betaalbaar. kortom ik ben een tevreden klant en zal dat lang blijven vermoed ik

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.