Snel en goed

Mooi dekbedovertrek, goede kwaliteit, mooie doorgetikte naden en gelukkig geen extra randen aan de kussenslopen. Snelle levering!

snelle levering!!

BESTELD EN DE VOLGENDE DAG AL IN HUIS,GOEDE SERVICE!!

Snelle levering en mooie dekbedovertrekken.

Zeer goed, volgende dag was de bestelling al binnen

2 4 seizoenen dekbedden besteld voor in de caravan, volgende dag waren ze al binnen.

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Perfect!

Het was een leuke verrassing mijn overtrekken zo snel te ontvangen. Ze zijn ook erg leuk!

Supersnelle levering

Goede ervaring

Mooie dekbedovertrekken

Helemaal goed

Rustgevend. Niet terug te hoeven sturen!

Slecht

Gisteren mijn twee bestelde katoen satijn dekbed overtrekken keurig op tijd ontvangen. Kleur en materiaal voldoen totaal niet aan de geschetste verwachtingen, donker en fletse kleuren en op enkele plaatsen heeft het verf niet gedekt. Na het wassen met koud water zagen de dekbedden er vreselijk kreukelig uit. Na het drogen op lage temperatuur in de wasdroger wist ik niet wat ik zag. Ik heb meerdere dekbed overtrekken van katoen satijn en deze hoef ik niet te strijken maar deze moest ik helemaal uit elkaar halen en strijken. Verder zijn de naden helemaal scheef genaaid waardoor bij 1 dekbed overtrek bij de omslag ruimte tekort was en de zij naad niet strak is, ook bij het zelfde overtrek een opening in de zij naad. Lekker om een nieuw artikel gelijk te moeten herstellen. Helaas heb ik de verpakking slordig open gemaakt waardoor retourneren niet mogelijk is. Jammer dat je voor 130 euro bij jullie niet krijgt wat je mag verwachten. Voor mij eenmalige bestelling van overtrekken bij jullie helaas. Ik hoop dat jullie een betere controle kunnen uitvoeren op de geleverde artikelen. Sorry voor deze reactie maar volgens mij komt ook u het verst met een eerlijke reactie en ik hoop toch wel op een antwoord van uw kant.

Geleverd volgens bestelling en goed afgeleverd. Duidelijke communicatie bij vertraging.

Prima levering

Makkelijk besteld en correct op tijd geleverd.

Super goed en snel, zeer tevreden

In de ochtend besteld en in de avond geleverd. Wij zijn meer dan tevreden met alles.

Mooie levering

De overtrekken zijn snel en in goede orde ontvangen

Prima kwaliteit.Goede bezorgservice

Mooie dekbedovertrekken ontvangen.Goede prijs kwaliteit verhouding.Vooral in de Sale.

Goed maar kan iets better

Nou thee Doeken zijn goed .maar als je dan je duurde kussensloop open maakt en daar komt allemaal iets van zand en troep uit vallen dat is minder en de verpakking van de hoeslaken kapot . Nog niet gebruikt is wel dun stof hoop dat die het vol houd

Perfecte levering

Precies op tijd geleverd en de kwaliteit is weer dik in orde!!

Prima en snelle levering

Verzending en verwerking zijn goed gegaan. Prijs is ook gunstig. Het product zelf ziet er echter in het echt iets minder mooi uit, kleuren zijn niet heel helder en kleurrijk. Qua service wel aan te bevelen, qua uitvoering valt het product iets tegen, dus ik aarzel om het aan te bevelen

Prachtige kwaliteit

Mooie dekbedovertrekken van een prachtige kwaliteit.

goede prijs kwaliteit verhouding

goede kwaliteit dekbedhoes. snelle levering.

mooi dekbedovertrek, slecht genaaid

Een paar naden waren zichtbaar slecht genaaid/afgewerkt. Heb dit zelf hersteld. Te veel moeite om het pakket terug te sturen. Jammer! Het overtrek zelf is mooi.

Super snelle correcte levering

De artikelen die ik besteld had waren binnen 1 dag al binnen.

Mooie duidelijke website.

Ik word van de procedure volledig op de hoogte gehouden. Besteld de volgende dag al in huis. KLASSE !!!!!!

Mooie dekbedovertrekken, snelle levering. Voldoet aan de verwachting

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.