Blijven email sturen zonder unsubscribe link

Als winkel best goed, maar nogal persistent met het sturen van ongevraagde emails, waar dan ook geen afmelden link in staat.

Zeer goed en mooi dekbedovertrek. Zeer snelle levering.

Goed product en hele snelle levering.

Maak je net vaak meer mee met internet bedrijf die hun afspraken goed nakomen!

mooie print, matige kwaliteit

Mooie print maar de kwaliteit van de stof is matig. De slopen hebben ook een afwijkende maat. Bestelling en levering is prima verlopen.

Goede service goed product

Vlotte levering product heel goed beleef er heel veel plezier aan.

Goede servive

Prima kwaliteit

Ruime keuze, mooie kwaliteit en snelle levering.

Service, aflevering, alles volgens het boekje

Mijn eerste bestelling, begeleid door een persoon aan de telefoon (zéér belangrijk voor mij), werd snel afgeleverd en bevatte precies wat ik had besteld. Keurige kwaliteit én prijs.

heel goede service

Binnen 24 uur geleverd doen wat er beloofd wordt.

Ik heb dekbedhoes nog naar 1 week gebruikt, maar tot nu toe bevalt hij goed

Alles conform afspraak/bestelling geleverd. Keurig en snel!

Snelle.levering, goede communicatie en informatie

Wederom een bestelling geplaatst en weer naar tevredenheid. Snelle levering, Prima communicatie en informatie over de levering

Mijn bestelling kwam vlot en goed verpakt

Bestellen is gemakkelijk. Er is ontzettend veel keuze. De kwaliteit is uitstekend. Ben er heel blij mee. Ik bestel een volgende keer zeker weer.

Zeer goed!!

Goede producten en correct levering!

mooie kwaliteit

snel geleverd en goede kwaliteit top

Snelle levering, kwaliteitsartikelen en prima service bij het helaas moeten retourneren wegens tegenvallende kleur van het bedtrekovertrek.

Eerste kennismaking is uitstekend

Mijn eerste keer dat ik iets bij Smulders online heb besteld. Prima assortiment met goede kwaliteit producten. Zeer goede, intuïtieve website en uitstekend bestel- en betaalflows. Heel snelle levering en nu heerlijk slapen. Aan te bevelen voor anderen en ik ga zeker nog meer bestellen

Levering prima. Overtrek leuk,mooie kleuren.

super snel ontvangst

super snel ontvangst

Dekbedden zijn uit de verpakking geweest,

De 2x 1 persoonsdekbedovertrekken zijn uit de verpakking geweest en slordig her verpakt. Niet een visitekaartje voor Smulders. Een betere controle zou niet misstaan. Om cadeau te geven was daarom erg lastig. .

Alles goed

Alles goed maar wel duur.

Zeer goed.

Na 2 dezelfde hoofdkussens besteld te hebben kregen we 2 verschillende aangeleverd. Na 1 telefoontje was het opgelost en de volgende dag kwam er een hoofdkussen binnen wat gelijk was aan 1 van de eerder bezorgde. Dus keurig 1 hoofdkussen geretourneerd. Omdat er na 6 dagen nog geen bericht was dat het weer terug was bij Smulders heb ik gebeld. Er werd meteen actie ondernomen en ik kreeg vrij direct een creditnota over 1 kussen per mail gestuurd. Geweldig opgelost, het bewijs van retournering heb ik nog steeds bewaard en blijf dat ook nog een tijdje doen. Want mócht er nog iets uit voort vloeien, dan is het bewijs nog steeds aanwezig. Maar echt, geen klagen over de klantenservice van Smulders textiel. Ga zo door!!

Ruime keuze uit aantrekkelijke motieven. Levering zoals beloofd.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.