Alles naar verwachting

Goede omschrijving van het dekbed, lagere prijs dan andere webshops, snel geleverd en goede retourvoorwaarden (Geen gebruik van hoeven te maken).

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ene dag besteld, volgende dag al geleverd. Super!

Bad conditions for return!!

I order a pillow for €80 and I order medium and it’s was very hard to me, next day I call to shop to change to medium to soft, but I was told that it’s not possible as it’s was used!! I used only around 30 minute!!! I like this shop as lot of choice and good quality!! This is my second order and planing to order more! Now don’t know!!

Snel geleverde topkwaliteit

Alle beddengoed is van super kwaliteit. Je krijgt waar voor je geld. De levertijd is snel en de service goed! De beste aanbeveling is van mond tot mond reclame. Dat doe ik ook.

Na het bestellen werd het bestelde de volgende dag al afgeleverd .De bestelde hoeslakens zien er fris en schoon uit, en bevallen ons prima.

eerste keer prima

dit was mijn eerste aankoop bij U ik ben zeer tevreden

snelle levering en product voldoet aan de verwachting

snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Goede kwaliteit en een handige website

Je kunt heel makkelijk zoeken naar wat je nodig hebt!

Mooi materiaal

Zeer tevreden over de levering, vlot geleverd en kwalitatief mooi materiaal.

Niet netjes gestikt.

Na eerdere gunstige aankopen was het deze keer wat minder. Het betreft hier het stiksel van zowel de kussenslopen als de dekbedhoezen zelf. De animal print is wel prachtig.

Zeer snelle levering. Veel keuze dus onze kleur zat er gelukkig tussen

Goede snelle levering. Heel veel keus dus echt voor ieder wat wils. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen maar ben tevreden hoe alles aanvoelt.

Waren paar naadjes los zelf maar genaaid. Zag er verder wel goed uit

Dekbed voldoet aan dat wat beschreven is op de site

Positieve ervaring en levering op tijd, volgens afspraak.

Matig

De afbeeldingen op mijn bestelde dekbedhoes zijn duidelijk op een andere schaal dan op die van de reclamefbeelding

Ik heb een hele fijne deken besteld. Levering was heel snel. Het bestellen zelf was ook heel gemakkelijk.

Ontevreden

Ik heb een zijden katoenen hoeslaken besteld maar de kwaliteit van het hoeslaken is zeker niet wat ik ervan had verwacht! De stof is hard en ruw ipv zacht en soepel! Heel jammer!

Alles keurig verpakt en op tijd geleverd

Keurig verpakt en op de aangegeven tijd is het bezorgd

snelle en precies volgens afspraak.

ruime keuze en aflevering prima uitgevoerd.

leuk dekbed en snel geleverd

Dekbed hoes ziet er fris en leuk uit

Bij het opmaken van het bed met de nieuwe hoes bleken er erg veel losse draden aan de gestikte kanten te zitten. De afwerking laat dus wel te wensen over, maar maten zijn goed en hoe een wasmachine beurt invloed heeft weet ik nog niet.

Super snelle kompleet correcte levering!!!

Super snelle kompleet correcte levering, meer kan ik er niet van maken.

levring is correct verlopen

bestelling en levering correct en snel .

Snelle levering van mooi en goed materiaal

Prima ervaring

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.