De levering ging erg vlot

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Ook goede kwaliteit, maar dat is de verdienste van de inkoop en de fabrikant.

Prima webshop!

Grote keuze uit prachtig en kwalitatief goed linnengoed. Zeertevreden over snelle levering van de mooie handdoeken Beddinghouse amandelbloesem.

Oké

We legen er lekkeronder en kan gewoon in de was machine

Kapot

Een dekbedovertrek was de naad niet goed vastgemaakt. Hoop losse draden, kortom slordig genaaid

Geweldig !

Heel snel in huis .

Alles van Smulders textiel is altijd perfecte kwaliteit

Na bestelling de volgende dag al binnen.

Bestelling correct uitgevoerd

Prima kwaliteit lekker snel geleverd. En makkelijk te bestellen

Prima.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prima tevreden

Probleemloze koopervaring

Wij bestelden vanuit Duitsland. Smulders heeft een brede sortering met voor elk wat wils. Het bestellen en betalen gaat soepel. De uitvoering was snel en volledig.

Maat klopt niet

Sneller levering. Helaas het Hoeslaken past niet

Goede kwaliteit en duidelijke communicatie.

De geleverde dekbedovertrekken en matrashoezen zijn van een mooie, goede kwaliteit. De communicatie over de productlevering en de nalevering was zeer duidelijk.

Heel goed .

Super gegaan . Ik ben heel erg tevreden . Ik kom beslist terug .

Goede kwaliteit en zachte stof

Mooie kleuren, net als op de afbeelding. Het is katoen maar voelt lekker zacht aan omdat het zo fijn geweven is.

Snel en correct geleverd

Goede website, makkelijk om keuze te maken,

snelle levering, prima producten

prima prijs-kwaliteit verhouding

Kleur wijkt toch wat af….

Heel goede kwaliteit

Ik raad de mensen aan om bij Smulders te kopen prijs kwaliteit top!

Lekker warm slapen onder Norway

Lekker dekbed, op tijd geleverd eb goed ingepakt. Prima service Smulders...

goede kwaliteit,maar kleur is anders

ik heb dit dekbed gekocht omdat ik de kleur beeldschoon vond,deze wijkt erg af.kwaliteit goed maar toch wil ik niet meer bij jullie kopen omdat ik de kleur voor mij belangrijk is.ik heb hier over gebeld maar werd nier erg serieus genomen.

aanrader

makkelijke website, snel geleverd en goede kwaliteit

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.