Zeer snelle levering

Zondags bestelt, woensdags geleverd In Frankrijk

Hele goeie ervaring mee. Snelle service. Prima product

de handoeken en de rest prima bedankt

goeie handdoeken en beddegoed

Een fleurig bedovertrek

Bloemen geven een vrolijk accent.

Mwah

Ik bestel katoenen overtrekken en ga et vanuit dat het degelijke en goede kwaliteit is. Je kijkt er dwars doorheen, en dat valt me vies Tegen. Bestel je “topper hoeslakens”. Dan verwacht ik dunnere hoeslakens. Krijg je gewoon een hoeslaken maat 90x 200. Dat is gewoon een matras maat, geen topper hoeslaken. Vond ik ook een tegenvaller

Ern verschrikkelijke tegenvaller!!

Fletse kleuren, verschrikkelijk veel losse draden, label aan kussensloop hing er half bij, Heb het niet teruggestuurd omdat het moeilijk was de originele verpakking te gebruiken. NOOIT MEER!!!!!!!

alles tijdig ontvangen in goede toestand.Dus best tevreden.jean-jacques

alles in goede conditie en tijdig ontvangen.Best tevreden.Hoop dat ik op verdere diensten kan rekenen in de toekomst.

Perfekt.

Prima, zoals gewoonlijk.

Gewoon goed

Dekbed overtrek is zoals afgebeeld. Snelle levering. Goede kwaliteit. Kleur ook zoals afgebeeld.

Overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.

Gebeld nav het bij de stelling tonen van "verzendkosten gratis" terwijl bij afrekenen €3,95 in rekening werd gebracht. Helder en vriendelijk gehouden. Zeer correct. Zeer te reden.

Ik was erg tevreden over mijn levering helaas was 1 product, niet op voorad, en ik moet tot augustus wachten, da heb ik van afgezien Verder ben ik erg tevreden ,ook omdat er afprijsing was

overzichtelijke site, zeer snelle levering

De site is overzichtelijk. De levering was de volgende dag! Het dekbedovertrek ziet er mooi uit!

Perfect.

Ik had de verkeerde maat besteld. Dekbedhoezen teruggestuurd, andere maat besteld. Binnen een dag de andere dekbedhoezen binnen en binnen een week het geld terug!!

Goede levering.

Vlotte levering. Gevonden wat ik zocht.

Overtrek

Jullie te verkopen product is wel mooi, maar van onderkant open. geen knopje om dicht te doen en dit is zwakte punt van de product.

goede website prima prijzen en snel geleverd

Heel tevreden

Snelle levering en goede service.

Super snel en goed

Goede kwaliteit

Net besteld en paar dagen later hogere korting

Snelle en goede service

Erg blij met de snelle en goede service!!

Snel en netjes geleverd.

Netjes verpakt. Zorg aan besteedt.

Slecht

Ik ontving dekbedden met een ander patroon dan op de afbeelding was aangegeven. De 2 dekbedden verschillen ook nog eens van kleur. Een heeft een witte onderkleding, het andere lichtgrijs. Al met al teleurstellend. Is het daarom in de sales?

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Fantastische kwaliteit

Mooier dan ik gedacht had. Zeer fijn materiaal. Voelt zacht aan!

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.