Laden reviews...
97 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Produktkvaliteten er høy og leveringen er pålitelig. Kundene roser vennlig personale og enkel bestillingsprosess samt et bredt produktsortiment. Flere kommentarer nevner god pris-kvalitetsforhold og problemfrie returprosesser. Samlet sett er handleopplevelsen positiv, med ros for hastighet og pålitelighet.
Grote keus, prima prijs-kwaliteit verhouding! +++++ De levering was snel en in degelijke verpakking. Bij de selectie waren wij verrast over de vele mogelijkheden van maten, dessins en materialen. Smulders onderscheidt zich hiermee van diverse andere aanbieders.
23 June 2026
Rinus G.M. Rabeling
DIDAM
Mijn vraag werd heel snel en erg goed opgelost.
16 June 2026
Marian
Bergen
Fijne webshop met uitgebreid aanbod. Duidelijke informatie per product. Communicatie over de bestelling was super. Snelle levering. Tevreden klant!
13 June 2026
Lisanne
Hendrik Ido Ambacht
Hele fijne kussen moltons. Dik en zacht en zo te zien gaan ze ook erg lang mee. Enige minpunt is dat ik moest tekenen voor ontvangst, terwijl het gewoon door de brievenbus kon. Daarom wil ik als tip meegeven het tekenen voor ontvangst enkel bij hogere bedragen te doen.
12 June 2026
Margot
Winschoten
Snelle levering, goede helpdesk, kwaliteit prima
9 June 2026
Paul Simon Produkties
ALMELO
Ik ben heel tevreden over de aankoop van 2x 2 prachtige 1 persoons dekbedovertrekken. Ze zijn exact hetzelfde, wat ik erg belangrijk vind. Goede kwaliteit, blijven na het wassen in goede vorm. Ze voelen heerlijk aan wat bijdraagt aan een fijn slaapcomfort. Dik tevreden dus. Snelle levering.
2 June 2026
José
Cadier en Keer
Zending in deugdelijke verpakking en sjieke binnenverpakking. Precies hoe ik het zou willen ontvangen. Voelt als een mooi cadeau aan mijzelf. Blij mee.
1 June 2026
Trudi
Boxmeer
Smulderstextiel heeft een fraaie site. Je voelt je haast een klein kind in een snoepwinkel. Mooie producten, voor ieder wat wils. Leuk vind ik ook het filmpje over de geschiedenis van het bedrijf. Bestelde producten worden altijd snel geleverd. Ik ben verder niet ongevoelig voor acties, zoals bij laatste bestelling: tweede product voor de helft van de prijs. Kortom: voor beddegoed ga ik uitsluitend naar Smulderstextiel!
29 May 2026
Rini Uden
Doorwerth
Ik woon al 15 jaar in Spanje, maar koop nog steeds textiel bij Smulderstextiel in Nederland. De artikelen die ik tot nu toe heb ontvangen zijn van heel goede kwaliteit en de verzending naar mijn adres gaat gemakkelijk. Bovendien (en niet onbelangrijk) is mijn ervaring met de klantenservice bovengemiddeld. Debbie is geweldig.
22 May 2026
Mirjam
Calpe (Alicante)
Wat een mooie beoordeling, bedankt hiervoor! We waarderen je vriendelijke woorden en zullen dit zeker doorgeven aan haar. We wensen je nog veel plezier van de bestelling en hopelijk weer tot snel.
Alles werd snel en netjes geleverd
21 May 2026
M.
Cuijk
Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat alles goed is verlopen, nog veel plezier gewenst van de bestelling.
Deze hoeslakens passen perfect en voelen heerlijk aan
19 May 2026
Marieke
Boskoop
Hartelijk dank voor je 5 sterren beoordeling!
s Avonds bestelling geplaatst en de dag erna netjes bij mij thuis. Zeer tevreden! Goede kwaliteit, mooie kleuren en veel keuze
18 May 2026
Melissa
Buggenhout
Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Wat ik alleen jammer vind is dat ik geen easy dekbedden kan vinden van 140x220 die warmteklasse 3 hebben met een katoenen tijk. De dekbedden die wens hebben zijn prima voor echte lente en zomer maar zekerheid warm genoeg voor frisse en koude nachten
9 May 2026
Hennie Spikman
Apeldoorn
Zeker weer bestellen
7 May 2026
Wout
WestBetuwe
Altijd goeie ervaringen. Mooie producten. Snelle levering. Ruime keuze.
28 April 2026
Zwanet Reijn
Terwispel
Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent, nog veel plezier gewenst van de bestelling!
Goede kwaliteit, het staat echt heel mooi.
13 April 2026
Jaap
Amsterdam
Hartelijk dank voor je 5 sterren. Wat fijn om te vernemen dat je blij bent met de kwaliteit die wij leveren. We wensen je nog veel plezier met je nieuwe aankoop
7 April 2026
Nelleke
Elst
Hartelijk dank voor je positieve feedback. We wensen je veel plezier van je bestelling.
Katoen/linnen is een perfecte combi en ik ben heel blij met deze theedoeken. De Witte Lietaer is een fantastisch merk, ga dus gewoon lekker voor kwaliteit!
7 April 2026
Eleni
Purmerend
Hartelijk dank voor je 5 sterren. We wensen je veel plezier met je nieuwe theedoeken.
Snelle levering, duidelijke communicatie
1 April 2026
Wilma Meuzelaar
Maasdam
Hartelijk dank voor je review. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop.
Katoensatijnen dekbed besteld. Kwaliteit is top: lekker zacht en toch dikgeweven, dus niet van dat stugge of juist doorschijnende beddengoed. Blij mee.
10 March 2026
Anne
L.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Wat fijn te vernemen dat je erg tevreden bent over je katoen-satijnen beddengoed. We wensen je veel plezier van je bestelling.
Zeer mooie kwaliteit dekbedhoes, mooie kleuren en fijn materiaal. Snel verzonden.
8 March 2026
Annemarie
Zevenaar
Dekbedovertrek en hoeslakens van prachtige kwaliteit Kleur komt ook overeen met de afbeelding
8 March 2026
Susan
Weesp
De levering is snel bezorgd. En de badmatten zijn lekker dik.
6 March 2026
Nancy
Zuid Holland
Snelle levering, fijn dekbedovertrek
3 March 2026
Maurice Croux
MAASTRICHT
Bestelling werd snel geleverd en de flanel is van ouderwetse kwaliteit!
3 March 2026
Grietje
Ede
Hartelijk dank voor je 5 sterren beoordeling. We wensen je veel plezier van je bestelling.
Kloosterweg 18
4421PV Kapelle