Prima.

Het kleedje is mooi.

Correcte en snelle levering van een kwaliteitsproduct.

De door mij bestelde hoeslakens en kussenslopen werden snel en correct geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is prima!

Valt tegen

Ik had een dikke badmat verwacht, maar het lijkt meer op een grote dikke handdoek

Valt Tegen

Helaas was het KatoenSatijnen dekbed hoes slecht gestikt, bovennaad was los. Ik zag het pas na het wassen en zelf maar vast gemaakt. Jammer

Fijne dekbedden

Beter Bed kon bedtelde dekbedden niet leveren. Dus zijn we naar Smulders Textiel gegaan. De bestelde dekbedden waren in no time gelverd. Super.

Maanden wachten op bestelling

Wegens overmacht kan Smulderstextiel niet op tijd leveren. Meer dan twee maanden levertijd is niet fijn wanneer er op de site staat dat er binnen een paar dagen geleverd kan worden. Sorry, ik houd niet van slechte reviews schrijven, maar wanneer er in deze situatie ook geen tegemoetkoming gegeven kan worden, wil ik toch een eerlijke review geven. We wachten nu echt te lang. Hopelijk krijgen we de bestelling nog binnen.

kwalitatief mooie artikelen en ook bezorging prima.

Heel leuke ervaring . ik kan het iedereen aanbevelen.

Heerlijk warm dekbedovertrek.

Een heerlijk warm dekbedovertrek. De kleur is wel iets anders. Iets fletser dan de kleur dan de foto.

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van beddengoed

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit van bed

Goede keukenhanddoeken.

Prima afdroogdoeken. Leuke kleur.

Een prachtig wit plaid ontvangen!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Snelle correcte levering

Product voldoet aan de verwachting

Veel keuze , vlotte levering Voor herhaling vatbaar

Niet gekregen wat ik besteld heb.

Heb 3 kussens besteld . Waarvan 2x medium en 1x stevig. Maar heb gekregen. 2x stevig en 1x medium. Dus niet wat ik besteld heb.

de bestelling kwam supersnel en precies goed

Ik bestelde de kleur zoals te zien op mijn pc , dat was een gok , maar het was precies goed. Kwaliteit zoals verwacht en de volgende dag geleverd.

Heel tevreden

Prachtig dekbed en mooie kleuren. Iets anders dan op website maar toch heel blij mee

Prachtig dekbedovertrek

Het lange wachten was het waard.

hoofdkussens.

zeer goede stevige kussens ,ik slaap weer als vanouds.

zeer goede service, keurig op tijd geleverd.

Besteld, en keurig zoals het staat beschreven op de website is het op tijd geleverd.

Goede organisatie met kwalitatief hoogstaande artikelen

Prima artikelen exact volgens de afbeeldingen en snelle afwikkeling.

Zeer goede service

Smulders textiel heeft verschillende top merken. Leverden snel uit hun voorraad

Het was helemaal prima in orde

Goede service. En mooi dekbedovertrek

Heerlijk en mooi dekbedovertrek, iets andere kleur dan verwacht.

Heerlijk zacht dekbedovertrek. De kleur 'bruin' op de site neigt in het echt meer naar 'rood', vind ik jammer omdat juist de bruine kleur beter bij de rest van de slaapkamer past.

Alles prima !

18 Kloosterweg