Niet helemaal wat ik verwachtte

Onder de indruk van u website had ik besteld het voorbeeld was 2persoons en ik had 1 persoons nodig waarschijnlijk daar door was het decor niet wat ik hoopte

Aan te bevelen

Product kwaliteit boven verwachting erg mooi en goed.

In een woord top

Top .goede kwaliteit,ruime keuze ,aantrekkelijke prijzen en vlug geleverd.

Super zachte plaid

Deze antraciet grijze plaid is heerlijk zacht en heeft een perfecte afmeting 150x200 com. Daar pas je goed onder als je languit op de bank wil met dekentje. Heel blij mee! Had al een plaid van dit merk en ook na wassen blijft het mooi en zacht.

Goede communicatie en vlotte levering.

Heel fijn om steeds een mail te ontvangen hoe ver het is met de bestelling. Mooi dekbed ontvangen waar mijn kleinzoon erg blij mee is.

Snelle levevering prima kwaliteit

Prima en snelle levering

Prima product en snelle levering

Snelle levering. Mooi materiaal. Betaalbaar.

Duidelijke website, mooie producten, handige betaling mogelijkheden, en correcte levering.....Top!!!!!

Goede producten en levering als afgesproken

Goede levering en product

Ervaring is zeer goed

Via telefoon besteld ,werd prettig geholpen door diegene aan de telefoon,wist direct of het leverbaar was.

Snelle bestelling en fijn product

De beschrijving liet nog wat ruimte over voor eigen interpretatie, gelukkig bleek deze de juiste te zijn. Mooi product, snel geleverd

snelle complete levering, goede producten

Helemaal goed

Fijne en mooie dekbedovertrekken.

Heb 2 flanellen dekbedhoezen besteld. Lekker warm en staat erg mooi op bed. Goede kwaliteit.

Goede 1e kennismaking

Prima levering, ook nalevering duidelijk aangegeven. Mooie kwaliteit. Zeer tevreden. In de toekomst zal ik vaker gebruik maken van uw assortiment.

Heb per telefoon de bestelling gedaan omdat wijn niet zo op de hoogte zijn met bestellen per imail. Dit ging prima doordat de telefoniste ons erg vriendelijk te woord stond.

Zeer snelle en goede levering. Goede kwaliteit van het product.

goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooi maar de kleur valt wat tegen

Het plaid is an sich mooi en royaal. De kleur is behoorlijk afwijkend van de foto op de site - jammer

Goede service en snelle levering!

Snelle levering!

Duidelijke website, veel keuze, snelheid van leveren en prachtig materiaal. Daar hoef ik echt de deur niet meer voor uit.

Zoals de reclame beloofd!

Eenvoudige methode van bestellen, snelle levering en prima kwaliteit.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV