Exact gekregen wat ik besteld heb en keurig verpakt in een stevige doos en op tijd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het naaiwerk is slecht en niet recht. De stof is scheef gedrukt waardoor de dekbedovertrek niet mooi recht in om het dekbed past maar slingert als het waren om het dekbed. 2 sets besteld, bij de een de hoes en bij de andere de sloop. Helaas kom je daar pas achter als het gewassen is en alle stijfsel of wat het dan ook is, eruit is. Jammer, als het voor de wasbeurt te zien geweest was had ik het direct retour gestuurd. Dit overkomt mij geen 2e keer. Geen bestelling meer bij jullie.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het dekbedovertrek niet juist was. Onze excuses. U kunt hier ten alle tijden contact over opnemen met de klantenservice, die helpen u graag verder.
Goed bedrijf, bestel er regelmatig
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
We hebben meerdere items is verschillende maten en kleuren gekozen. Deze zijn allemaal zonder fouten bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding is prima. En een zeer snelle bezorging. Zeker een aanrader.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Op zich zijn de overtrekken prima, maar niet van bijzondere kwaliteit. De flanellen overtrek is aan de printkant vrij stug.
Bedankt voor uw beoordeling.
Nu drie keer een dekbedovertrek besteld waarvan twee keer de ervaring dat de overtrekken snel (na een wasbeurt al) japot gingen. Beiden van het merk snoozing. Een zelfs niet bij de naad naar helemaal door in het midden alsof de stof rot was.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het dekbedovertrek al zo snel stuk was. Onze excuses. U kunt in deze gevallen altijd contact opnemen met de klanten service. Deze helpen u graag verder.
2 lakens en 2 hoeslakens besteld. De lakens zijn bezorgd. Op het laatste moment bleken de hoeslakens niet in voorraad. Wordt pas rond 1 maart verwacht. Als ik dit eerder had geweten dan had ik dit niet bij smulders gekocht…….
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het gewenste artikel niet op voorraad was. Bij het artikel zelf staat ook altijd de verwachte leverdatum. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.
Wij hebben dekbedovertrekken besteld van 2.40m breed met instopstrook. Er stond dat met instopstrook 2.40m lang zou zijn. We hebben een dekbed van 2.20 m lang maar het overtrek is ruim 10 cm korter dan het dekbed dus is het niet wat er beloofd is. Als er lengte 2.40 m met instopstrook dan moet het ook na het wassen 2.40 m zijn. Daar moet met het maken rekening gehouden worden. Ik ben coupeuse en heb in de opleiding geleerd om daar rekening mee te houden.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de lengte van het dekbedovertrek niet juist was. Onze excuses. We vragen u in deze gevallen altijd contact op te nemen met de klantenservice deze helpen u graag verder.
Als wij een overtrek willen hebben willen we van maar één winkel gebruik maken: Smulderstextiel. En ook deze keer is bevestigd dat we dat goed hebben. Een dekbed uitgezocht met een patroon dat ons weer erg aansprak tegen een mooie prijs. Besteld, betaald en conform afspraak twee dagen later in huis. We slapen er al onder en het voelt heerlijk. En de ervaring is ook dat na wasbeurten de kewaliteit geen millimeter terugloopt. Smulderstextiel, tot de volgende keer graag!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
De klantenservice reageert snel en adequaat.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Snelle levering en zeer tevreden met de kwaliteit zoals altijd!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ruime keus, voor elk wat wils met leuke prijzen of aanbiedingen !
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Als we weer wat nodig hebben van linnengoed of iets dergelijks, ga ik meteen naar de site van Smulders. Genoeg keuze, duidelijke omschrijving van de artikelen, keurige en snelle levering. Wat wil je nog meer?
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Verzending was snel, de doos was niet heel solide. Veel plastic inpakmateriaal gebruikt terwijl papier ook voldoet. Maar wat vervelender was is dat de kleur van het (flanellen) dekbedovertrek niet overeen komt met de afbeelding op de site: een onbestemd rozig ipv het grijs op de site. dit was de reden voor de keuze van dit overtrek. Bovendien kwam er bij het drogen ervan (in de droger) een onaanvaardbare hoeveelheid materiaal in het rooster. Terugsturen is voor mij uit milieuoverwegingen geen optie. Aanbieders van artikelen moeten zorgdragen voor een goede website is mijn mening.
Ik heb al vaker bij Smulderstextiel besteld en ben tot nu toe altijd tevreden.
De dekbedden en de overtrekken werden al na een dag geleverd. We hebben heerlijk geslapen.
Onlangs een plaid van happy living besteld. Lekker groot en super knus. Ik was niet zeker over de kleur, maar het was een schot in de roos!
Ik heb satijnen kussenslopen besteld. Die zijn zeer snel geleverd en van prima kwaliteit. Dat is alles en meer hoeft niet.
Super snelle levering, helemaal top
Alles klopte. Snelle levering. Prima deken.
Dank u voor uw beoordeling. Graag tot ene volgende keer.
de bestelling komt zoals belooft via de site. ik heb de dekbed hoes nog niet gebruikt kan er dus niets over zeggen.
Het dekbed zelf is prima. Maar de kleur heeft geen rode, paarse of gele kleuren zoals op de foto. Het is eigenlijk gewoon vele tinten bruin.
Goede kwaliteit. Mooie en duidelijke advertentie's en reklame. Goede service.
Dank u voor uw mooie beoordeling.
2x1 persoonsdekbedovertrek gekocht. 1x samen gewassen vanuit verpakking en ze zijn heel verschillend van kleur.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV