Kwaliteit bestelde dekbedovertrekken slecht

De 2 bestelde zo!home satijn-katoen dekbedovertrekken bleven na 2 x wassen nog steeds kleur afgeven. Retour gestuurd

prima levering en producten

prima, vlot geleverd; goede producten

Waar voor mijn geld

Wat op de site staat, komt overeen met wat er geleverd is. Product en levertijd kloppen zoals aangegeven.

Uitstekende service !!

3 sets van verschillende kussenslopen besteld waarvan er 1 na de eerste was duidelijk gekrompen was. Zonder problemen werd deze meteen vernieuwd.

Keurige en snelle levering

Ik heb de juiste producten ontvangen die ik besteld had en alles zat keurig verpakt.

Gewoon geweldig !!!

De getoonde foto’s op de website komen geven een getrouw beeld van het aangeschafte product. Het bestelproces verloopt goed en de levering vond de volgende dag al plaats. Smulders heeft een prachtige collectie.

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden over de (financiële) afhandeling en communicatie m.b.t. een dekbedovertrek waarvan ik 2 stuks had besteld en waarvan er later nog maar 1 leverbaar bleek te zijn. Omdat Smulders niet kon leveren verviel de korting ”2e halve prijs” en moest ik de volledige prijs voor het eerste artikel betalen. Omdat er in eerste instantie 2x was aangeven dat 2e artikel nog wel zou worden geleverd, was er ook geen mogelijkheid meer om het ontvangen artikel terug te sturen omdat ik deze inmiddels had gewassen.

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Een fijne website, waar je je weg snel kunt vinden.

lekker snel

Bij Smulderstextiel ruime keuze. Soms ook aanbiedingen. Mooie desings en voor ieder wat wils. En dat wil je.

Ik zocht kwalitatieve theedoeken. Ben naar volle tevredenheid geslaagd. Leuk motief die ook bij mijn keukendoeken passen. Drogen geweldig af. Goede prijs/kwaliteitverhouding. En snelle levering. Kortom, dik tevreden.

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle levering en fijne overtrekken. Zeer tevreden

Goede kwaliteit, denk om de kleine lettertjes

E-mail contact gehad omtrent de aanbieding dat de 50% korting werd berekend op het goedkoopste artikel. Dit werd namelijk niet duidelijk vermeld, als je erom zocht stond het helemaal onderaan de webpagina. Men zou op mijn tip de afdeling welke er verantwoordelijk voor is inlichten.

Heerlijk warme plaid!

We slapen onder een kunstwerk!

Sinds een week slapen we onder een dekbed van Venni van Beddinghouse. Naast dat katoen-satijn heerlijk zacht slaapt is het werkelijk een kunstwerk om te zien. Het ontwerp heeft ook een style-award gewonnen en dat is meer dan terecht. De prijs viel beste in vergelijk tot andere dekbedden en was binnen 24 uur geleverd.

uitstekend

zending klopte met de bestelling en snel geleverd

Prachtig dekbed, precies zoals omschreven. En een ontzettend snelle levertijd. Alles in orde

Kleuren kloppen niet met afbeelding en beschrijvinh

Goede afhandeling met klantenservice

perfect behandelde bestelling en levering

Uiterst snelle levering in stevige verpakking, maar de bode van PostNL legde het pakket aan de binnendeur na aanbellen. Hij was al weg voor ik het pakket kon controleren op schade.

Was minder dan ik had verwacht

Helaas is bij een sloop een naadje los. Als dat niet gemaakt wordt rafelt het verder. Bovenaan de dekbedhoes zitten 3 plooien in de naad gestikt.

Ik bestelde op zondagavond en had de bestelling op maandag al in huis. Geweldig. Ook over het product met ik super tevreden. Prima kwaliteit!

Sfeervol wegdromen in een mooi opgemaakt bed !...zzz....

Zeer groot aanbod van dekbedovertrekken met prachtige dessins in verschillende stoffen!! (Geldt overigens ook voor overige producten.) Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. De site is uitnodigend en zeer gebruiksvriendelijk. Snelle en zorgvuldige levering zoals beloofd!

goe bezig, doe zo verder

geen opmerkingen , zéér correct en "to the point"

Mooi, uitgebreid assortiment en snelle levering

Topperhoeslaken naar wens gevonden en besteld. Werd de volgende dag al geleverd. Mooi hoeslaken, ik ben er helemaal blij mee!

Zeer slecht, oplichters

Wees verstandig en zoek een andere site om je producten te bestellen. Deze winkel kun je beter links laten liggen.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV