super levering

ziet er keurig uit super levering

Oogt mooi, voelt niet fijn aan

Omdat het toch een kinderstrandlaken is, had ik verwacht dat de kwaliteit vd stof veel zachter zou zijn, dit is niet het geval. Dit is een slechte koop geweest, en prijs- kwaliteit klopt helemaal niet!

Ruime keus en vriendelijk personeel

Zeer tevreden, heb wel een grotere maat besteld en geleverde kleed is retour gegaan.

Geweldig.

Geweldig. Snelle levering.

Helemaal goed!

Makkelijk bestellen, snelle levering. Ook telefonisch contact was prettig.

kwaliteit en snelle levering

Hoslaken werd snel geleverd, duidelijke info gehad over levering. Prima kwaliteit laken,

Zeer snelle, akkurate levering en makkelijke bestelprocedure

Heel vele keuzemogelijkheden, netjes gegroepeerd. Ietwat aan de duurdere kant, maar site heel overzichtelijk, handige bestelprocedure en veilige goede betaalmogelijkheden.

miskoop

Ik heb 2 dure dekbedhoezen gekocht die onder het kopje katoen staan. Prachtige velvet dekbedhoezen. Maar ik hou van alles natuurlijk en deze dekbedhoezen zijn niet van katoen. Ik had beter moeten lezen maar vind het niet oke dat ze onder katoen vermeld staan

Doen waar ze voor staan.

De bestelling is makkelijk en duidelijk om te doen. Het wachten op je bestelde spullen duurt nooit langer dan 1 dag. Het zit keurig netjes verpakt en je krijgt waar je om vraagt. Ik heb in het verleden al heel veel beddegoed besteld en ben zeer tevreden over Smulders textiel. complimenten voor iedereen, en ga aub zo door in de toekomst. Vriendelijke groet, Gerry van Schaik. Waalwijk.

Spoedige afhandeling en verzending

Van de logistieke processen uit gezien :top!!! Maar van het product iets teleurgesteld, de binnenkleur niet "taupe", een donkerbruin. Het Materiaal wat dun en niet zo hoogwaardige kwaliteit als verwacht!!!

Teleurstellend

Je besteld het een en je krijgt iets anders.....

Super snelle service

Goede kwaliteit snelle levering goede prijs

Snelle levering , topkwaliteit erg blij mee

Snelle levering, mooie kwaliteit dekbed ,kussen en beddengoed. Volgende set zeker weer bij Smulders textiel bestellen.

Zie hier onder

Een gekreukende krant ( hoeslaken )

Mooie stof maar de kleur lijkt niet op wat je online ziet en in het echt

Ik had verwacht een dierenprint en de andere kant zwart. Dit is dus donker bruin. Als dat beschreven had gestaan had ik het niet gekocht. Ik zou een andere niet aan bevelen bij jullie online te kopen. Maar daar waar je het eerst in het echt ziet voor je koopt.

Goede en snelle service

Mooie duidelijke webshop waar heel veel keus is tegen scherpe prijzen.

Blij met mijn aanschaf van kussens en wollen dekbed.

Zeer tevreden met het nieuwe wollen dekbed en kussens van Smulders textiel.

Prachtige dekbedhoezen!

Prachtige dekbedhoezen, lekker kleur rijk!

Vorige bestelling was goed, de laatste niet!!!!!

Ik heb een split hoeslaken gekocht, echter bij de split was de naad reeds gescheurd! Dit zag ik pas toen ik het bed met het nieuw gewassen laken wou opmaken. Doordat ik het laken reeds had gewassen kon ik het niet meer retourneren!!! Jammer want dit is toch zeker geen goedkoop laken!!!!

Mooi maar niet kleurvast

Uit de verpakking gehaald, gelijk in de wasmachine gedaan, gewassen volgens de voorschriften en nu zijn de witte gedeeltes roze/ Bruin. En dat alleen bij de dekbedhoezen, de slopen hebben er geen last van gehad. Jammer. Buiten dat.... Ben ik nog steeds erg blij met het koeienprint.

Zeer goede aankoop

Mooi dekbedovertrek. Prima van maat. En een superlange instopstrook

Bezorging

Zeer slechte communicatie mbt bezorging. Eerste instantie zou het nog die zelfde avond bezorgt worden, die avond nog een SMS binnen gekregen dat de bezorger binnen 5 min voor de deur zou staan. Niemand geweest, dag erna gebeld en uiteindelijk die dag ook niemand geweest. Derde dag ging de bel om 22:30 ( zonder enige vooraankondiging (sms / mail en werd het pakket nog net niet in me gezicht gegooid. Dekbedovertrek is netjes maar door de manier van bezorging zou ik hier niet zo snel meer wat bestellen.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV