Supersnelle levering en goede kwaliteit-prijsverhouding.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Het lits-jumeaux dekbed Nani was winds en het lits-jumeaux Twisted Twig is helemaal scheef en uit model en slordig gestikt.
Dank u voor uw beoordeling. Wat vervelend, dat u uw bestelling niet in goede orde heeft ontvangen. Onze excuses. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken?
De bestelling, een 4 seizoenen dekbed met 2 overtreksets, is snel geleverd en de kwaliteit is prima! Top gedaan!
Dank u voor uw mooie review en graag tot een volgende keer.
Het moet nog in gebruik worden genomen
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het was snel gevonden en besteld en geleverd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen. Graag tot ziens.
Goede. Website Vlotte levering !
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Prima, precies wat.ik wilde!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Fijn wasbaar. Perfecte maat.
Fijn om te horen, dank voor uw beoordeling.
Dekbedden zagen er mooi uit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen.
De dekbed overtrekken zijn precies zoals ik ze op de site had gezien. Snelle levering en slapen heerlijk.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen, geniet van uw aankoop. Graag tot ziens.
Idem dito
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bestelling geplaatst, snel geleverd. Ziet er allemaal goed uit
Ik heb nog nooit zo lekker geslapen Ps. 80 jaar!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen! Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Ik heb 3 hoeslakens besteld voor een topper van 6 cm hoog toch zijn de hoeslakens te smal hoewel ze maat aangaven van 140/200 cm voor een topper van 10 cm. laat eventueel klanten weten dat ze vrij klein zijn
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen. Graag willen we u vragen om contact met de klantenservice, om naar een passende oplossing te kijken.
Zeer snelle levering, afhandeling van retour en terugstorting van het betaalde bedrag en nieuwe levering
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen, dat we het goed hebben afgehandeld. Graag tot ziens.
Helaas kreeg ik niet de goede kleur en zat er een gat in het dekbedovertrek. Wel netjes terug kunnen sturen en mijn geld terug gekregen. Dat was prettig. Maar geen aanbeveling om nog eens wat te bestellen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen. Gelukkig hebben wij het samen kunnen oplossen door het artikel te retourneren en het geld terug te storten op uw rekening. Excuses nogmaals voor het ongemak en de teleurstelling.
Fijn dat je met een behulp van een keuzemenu het juiste kussen kunt uitzoeken!
Dank u voor uw review. Fijn, dat de keuzehulp op onze website u geholpen heeft bij het uitkiezen van een kussen.
Verrassend goede kwaliteit van de dekbedovertrekken,zo lekker zacht en royale maat!
Hartelijk dank voor uw goede review. Wat goed om te lezen, dat uw dekbedovertrekken zo goed bevallen. Nog veel plezier van uw aankoop.
Keurig strak geregeld bedrijf
Hartelijk dank voor uw compliment over onze webshop.
Mooi op tijd geleverd
Fijn om te lezen, dat uw bestelling zo snel geleverd is. Graag tot ziens.
En snelle levering
Dank u voor uw review en graag tot een volgende keer.
fijne snelle levering , mooie en goede kwaliteit dekbedovertrekken en hoeslakens
Dank u voor uw review en graag tot ziens.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling.
Voor het eerst twee dekbedovertrekken besteld bij Smulderstextiel en ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit.Geb ze ook al een keer gewassen en gestreken. Ik ben er heel blij mee !
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV