Veel keuze uit mooie dekbedhoezen.

Ruime keuze aan flanel dekbedhoezen. Het flanel is wat dunner dan ik gewend ben maar het staat prachtig en slaapt heerlijk. Er is een enorme keuze aan mooie prints. Het liefste heb ik knopen aan de onderzijde zodat het dekbed beter op zijn plek blijft, maar alles lijkt tegenwoordig alleen een lange instopstrook te hebben. Dan maar vaker opschudden.

Mooi dekbedovertrekset

De levering was zoals gewoonlijk snel De overtrekset is erg mooi Mooie kwaliteit en ziet hetzelfde uit als op de foto Ik ben erg tevreden

snelle levering, goed product

levering prijs en kwaliteit zijn top

Razendsnel in huis en precies wat ik verwachtte

Kan niet beter. Prachtige dekbedhoes, nog in de aanbieding ook. s avond besteld, volgende dag in huis. Blijft mooi in de was, geen krimp, materiaal is zoals verwacht, prima produkt.

Tevreden met dekbedhoes

Bestelling op tijd ziet er mooi uit

Precies wat ik verwachtte

Bestelling geplaatst. Snel geleverd. Product naar mn zin .

Geweldige service

Net een mail gestuurd dat er geen kussensloop bij de overtrek zat, binnen 5 minuten had ik antwoord dat ze een nieuwe sloop opsturen. Wat een aanrader is dit bedrijf.

Goed product Snel in huis

Ik heb al vaker bij smulderstextiel besteld Altijd prima hoeslakens en dekbedovertrekken

prima service.

De levering van het pakket was precies op tijd/afspraak. Ik vond dat heel fijn.

snelle levering, goede omruiling

prettig om in te kopen

Mooie dekbed overtrek

Mooi materiaal

zeer goed voor de eerste keer

goed , niks aan te merken

Ruime keuze en prettige website

Ik ben zeer tevreden, de leveringen zijn snel en altijd netjes verpakt. Ruime keuze.

keurig op tijd, mooi beddengoed

Bestelling was keurig op tijd. Het bestelde zo mooi als verwacht.

Snelle levering, goede kwaliteit

‘s Middags Besteld, volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit van het beddengoed.

Snelle levering, productomschrijving klopt, goede service, makkelijke website.

Niet ontvangen

Helaas heb ik mijn bestelling niet ontvangen en wordt er wel een onderzoek ingesteld. Tot nu toe nog niets gehoord. Ik zou het netjes vinden als ik mijn bestelling alsnog zou krijgen. Ik moet nu afwachten wat er uit het onderzoek komt terwijl dat buiten mij om gaat.

Goede kwaliteit en snelle levering!

De producten voldoen aan omschrijving en afbeeldingen. Supersnelle levering, zondag besteld en maandag in huis.

Super snelle levering enooie kwaliteit

Heel snel geleverd en een mooi overtrek!

Zeer snelle levering. Klasse

Goede kwaliteit

Hoeslaken werd snel geleverd en voldoet aan onze wens. Kwalitatief goed

Hoi

Jullie hebben vaak leuke dingen waar ik op kan bestelen RozAnne

Ik was tevreden over mijn bestelling

De bestelling van het artikel was prima en volgende dag al binnen

prachtig

sinds twee dagen op het bed .Hoop na een wasbeurt nog steeds enthousiast te zijn

Komt na wat het beloofd.

Hoeslakens besteld, mooie kwaliteit en snelle levering.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV